Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 21:04

Χάρης Θεοχάρης: Στόχος η οργάνωση και η ποιότητα στον αγροτικό τομέα (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Μόνο με οργάνωση και ποιότητα θα μπορέσει ο αγροτικός τομέας να προχωρήσει με σταθερά βήματα στο μέλλον», τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης, βουλευτής Β’ Αθηνών με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας, το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο ‘Αιγές» στη Βέροια.

Ο κ. Θεοχάρης επισκέφτηκε την Ημαθία και είχε συνάντηση με αγρότες το πρωί της Κυριακής, ενώ το απόγευμα μίλησε σε ανοικτή ομιλία στη Βέροια.

Μαζί του στη συνέντευξη τύπου ήταν παρόντες στελέχη ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ημαθίας, όπως οι κ. Πετρομελίδης, Βακάμης και Τόλιος.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας τόνισε ότι πρέπει να στηριχθούν οι κατ’ επάγγελμα αγρότες και να στηριχθούν οι Ομάδες Παραγωγών οι οποίες δεν πρέπει να φορολογούνται πάνω από 13%

Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπάρχει ένας φαύλος κύκλος καθώς όταν παίρνονται μέτρα κάθε 6 μήνες δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, ενώ για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ είπε πως έχει και πρόγραμμα και προτάσεις διεξόδου από την κρίση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε με ανάποδο πρόγραμμα το Σεπτέμβρη από αυτό που είχε τον Γενάρη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απαντώντας σε ερώτηση είπε πως ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν δεν θα ΔΗΜΑροποιηθεί.

Σχετικά Άρθρα