Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 15:56

O Αθλητικός Σύλλογος «Ανάληψη» διοργανώνει Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τετράθλου, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη Μελίκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Ανάληψη», μετά από απόφαση της Ε.ΟΜ.Τ.,  διοργανώνει στην κωμόπολη της Μελίκης Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου.

Στην διοργάνωση συνέβαλαν στον μέγιστο βαθμό η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στο Αθλητικό αυτό γεγονός, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη Μελίκη, θα συμμετέχουν σωματεία από την μεγαλύτερη επικράτεια της Ελλάδος.

Ο Σύλλογός μας, αν και νέος σε σχέση με πολλά σωματεία της Ελλάδος, προσπαθεί με άρτια διοργάνωση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους Έλληνες Αθλητές.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα αγωνισθούν και στα τέσσερα αθλήματα του Τετράθλου (πρότυπα, φόρμες – αγώνας δύο αντιπάλων – άλματα και δύναμη).

Στους αγώνες θα διαιτητεύσουν Έλληνες διαιτητές, για την προετοιμασία των οποίων διεξήχθη σεμινάριο διαιτησίας στις 10 Φεβρουαρίου, στην πόλη της Λάρισας. Το σωματείο μας συμμετέχει με δύο διαιτητές- κριτές.

Η διοίκηση του συλλόγου μας, με την υποστήριξη των τοπικών αρχών, σας υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίκης, όπου θα διεξαχθούν οι αθλητικές εκδηλώσεις και σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς κάθε εμπλεκόμενο φορέα.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

 

Πρόγραμμα Αγώνων

Κυριακή  17 Φεβρουάριου 2019

08:00 -  08:45  Ζύγιση (Αθλητικό Στάδιο)

08:30  - Ενημέρωση Διαιτησίας και Coach

09:15  -  19:30 Αθλ. Εκδ. Quadrathlon

16:00  - 17:00  Επίσημη Έναρξη

17:00  -  19:30  Αγώνες - Απονομές