Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 23:33

Με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο η 3η Ημέρα του VERIA BASKETBALL CAMP 2016

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ομαλότητα ολοκληρώθηκε και η τρίτη ημέρα του Veria Basketball Camp 2016. Οι νεαροί αθλητές αφού έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάζει οι προπονητές συνεχίζοντας και βελτιώνοντας τις τεχνικές που διδάχθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας για τον χειρισμό της μπάλας, τις επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών αλλά και της ατομικής άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης, μετά την ξεκούραση και το καθιερωμένο γεύμα τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, με ονομασία που επέλεξαν τα ίδια για τα διαγωνιστικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ελιάς «Αρης Γεωργιάδης» σήμερα αλλά και αύριο. Επίσης εκτέλεσαν ασκήσεις με βολές, σουτ, λειαπ, οι οποίες καταγράφηκαν από τους προπονητές για την αξιολόγηση των αθλητών μετά το τέλος του camp.

Για τα τελευταία 45 λεπτά οι διοργανωτές επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη για τα παιδιά αφού επίσημος καλεσμένος του VeriaBasketballCamp2016 ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής μίλησε, έπαιξε και απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών ενώ δήλώσε : «Με εντυπωσίασε το πλήθος των παιδιών που συμμετέχουν στο campπου διοργάνωσε ο Κώστας (Τσαρτσαρής) αλλά ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ότι όλα τα παιδιά ήταν χαρούμενα και χαμογελαστά. Η περίοδος είναι κατάλληλη για τα παιδιά να μπορέσουν να κάνουν καινούργιους φίλους και να μάθουν και να παίξουν μπάσκετ. Εύχομαι τα παιδιά στο επόμενο VeriaBasketballCampνα γίνουν περισσότερα αλλά πάνω απ’ όλα να αγαπήσουν το άθλημα κάτι που όπως φαίνεται ο Κώστας το έχει πετύχει ήδη. Το campείναι μια καλή ευκαιρία στο να ξεκινήσει ένα παιδί να μάθει μπάσκετ. Οι πολλές ώρες μάθησης στο campβοηθούν τα παιδιά που έχουν πρώτη επαφή με το άθλημα να μάθουν τα βασικά αλλά και όσα έχουν εμπειρία σε συλλόγους να ανέβουν ένα επίπεδο παραπάνω ακούγοντας τους έμπειρους προπονητές. Μπάσκετ και αθλητισμός είναι μια λέξη. Δεν χρειάζεται κάποιος να ακολουθήσει αναγκαστικά το δρόμο του πρωταθλητισμού για να παίξει μπάσκετ. Τα παιδιά είναι καλό για μια ώρα την ημέρα, τρεις φορές την εβδομάδα να αθλούνται παίζοντας μπάσκετ. Είναι ο καλύτερος τρόπος προπόνησης.»

Ο  Λάζαρος Παπαδόπουλος κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» βραβεύτηκε από τον αντιδήμαρχο Βέροιας  κο Σοφιανίδη καθώς επίσης και από τον πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας Ηλία Λαζό για την προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και video καθώς και ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp στο facebook

(http://www.facebook.com/veriacamp)

Σχετικά Άρθρα