Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 12:09

Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και εξασφάλισε προνομιακά δίδακτρα για Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως, πλήρως αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στα πλαίσια τηςαναπτυξιακήςτου πολιτικής, τηςδια βίου εκπαίδευσηςκαι τηςσυνεχούςπροσφοράςτου προςτηνκοινωνία, σε μια σημαντική συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ παρέχει Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδώνεφαρμόζονταςτηφιλοσοφία τηςΑνοικτήςκαι ΕξΑποστάσεωςΕκπαίδευσης.

Η Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση εξ ορισμού απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν κάποιο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο προσφέρεται στη βάση νέας μορφής εκπαιδευτικής μεθοδολογίας. Η εν λόγω μεθοδολογία περιλαμβάνει νέες στρατηγικές διδασκαλίας και μάθησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

Ενδεικτικοί τίτλοι Μεταπτυχιακώνπρογραμμάτων:

 

 

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας, ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα Ελληνικά ΑΕΙ και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα ως ισότιμα με αυτά που χορηγούν τα Ελληνικά ΑΕΙ.

 

 

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή σε ένα από τα σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και εξασφάλισε υψηλής ποιότητας επιμόρφωσηςμε το διεθνές κύρος και την αναγνώριση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

 

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

 

Εγγραφές Καθημερινά…

Γραμματειακή υποστήριξηΕΚΕΔΙΜθΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγ. Αντωνίου και Καρατάσου Γωνία, Βέροια

τηλ: 2331021061,6973928402

ώρεςεπικοινωνίας08:00- 21:00

site: http://ekedim-verias.gr/

FB:Εκεδιμ Βεροίας- Θεοχαρόπουλος

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.