Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 19:20

« Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας επισκέπτονται τη Βουλή και την Αθήνα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη Βουλή των Ελλήνων είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι μαθητές της Β΄Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Βέροιας  κατά την εκπαιδευτική εκδρομή τους που διεξήχθη στην Αθήνα από τις 6/2 έως τις 8/2 στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Βουλής των Ελλήνων αλλά και του μαθήματος Πολιτική Παιδεία με διδάσκουσα ,την εκπαιδευτικό Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του σχολείου μας, κα Τζήμα Συρμούλα.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Βουλή, να μάθουν για την ιστορία του ιδρύματος και να ξεναγηθούν στην αίθουσα της Ολομέλειας και στην έκθεση της αίθουσας του Ελευθερίου Βενιζέλου.

                 Παράλληλα ,κατά τη διάρκεια της εκδρομής , οι μαθητές επισκέφτηκαν το ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Νομισματικό Μουσείο, τον Βράχο και το μουσείο της Ακρόπολης. Τους μαθητές συνόδευσαν ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Μπακόλας και οι καθηγητές κ. Βασίλειος Τερζάκης, κα Περιστέρα Τσιτσερδώνη και κα Συρμούλα Τζήμα. Η Δ/ντρια, οι συνοδοί καθηγητές και  οι μαθητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για την άψογη υποδοχή και συνεργασία προσδοκώντας σε παρόμοια εκπαιδευτικά προγράμματα.     

 

  Η Διευθύντρια

  Κορδονίδου Ελισάβετ

Σχετικά Άρθρα