Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 18:49

Τάσος Μπαρτζώκας: Να μην θρηνήσουμε θύματα έξω από την Εφορία Βέροιας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την αλλαγή του τρόπου εισόδου των αυτοκινήτων στη ΔOYΒέροιας (Ε.Ο Αλεξάνδρειας-Κοζάνης),προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενο σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, ζητά ο Τάσος Μπαρτζώκας με διαδοχικές συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας και τονΑντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.

Ειδικότερα και κατόπιν του θλιβερού δυστυχήματος που σημειώθηκε πρόσφατα έξω από τη Βουλή με θύμα νεαρό μοτοσικλετιστή, ο Τάσος Μπαρτζώκας επεδίωξε να συναντηθεί με τον Ταξίαρχο, κ. Αδαμίδη, θέτοντας του την έλλειψη κόμβου, φωτεινού σηματοδότη και διάβασης πεζών στο σημείο εισόδου της ΔΟΥ.  Όπως επισημαίνει ο Βουλευτής, οι ανωτέρω ελλείψεις συνεπάγονται την προσέγγιση της Εφορίας από τους οδηγούς του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίαςμέσω αναστροφής, γεγονός που καθιστά το ότι δεν έχουν σημειωθεί σοβαρά τροχαία, απόρροια μόνο της καλής τύχης. Ο Διευθυντής της Αστυνομίας συμφώνησε ότι απαιτείται παρέμβαση και ότι θα εισηγηθεί θετικά επί των ενεργειών που απαιτούνται, οι οποίες ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας εξέθεσε το θέμα και στον κ. Καλαϊτζίδη, Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, ο οποίος κινητοποίησε τις Τεχνικές Υπηρεσίες για τις απαιτούμενες ενέργειες. Η ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για την αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στο συγκεκριμένο σημείο, διευκολύνοντας παράλληλα την προσέγγιση στις υπηρεσίες της Εφορίας.