Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:27

Τάσος Μπαρτζώκας- Θάνος Πλεύρης: Άμεσα αποστέλλεται κλιμάκιο ΕΟΔΥ στη Μελίκη για διενέργεια δωρεάν rapidtest- ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό καιυλικοτεχνικό εξοπλισμό στα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Ιδιαίτερα γόνιμη υπήρξε η συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον Υπουργό Υγείας, κ. Πλεύρη, καθώς ο Βουλευτής απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα αποσταλεί κλιμάκιο που θα διενεργεί δωρεάν rapidtestστη Μελίκη. Η εξέλιξη είναι πολύ θετική, καθώς η Μελίκη αποτελεί τη μοναδική από τις 9 Κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας που διαθέτει Γυμνάσιο και Λύκειο, με αποτέλεσμα η υπηρεσία αυτή να είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ιδίως στους μαθητές.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έθεσε επίσης στον Υπουργό τα ζητήματα ελλείψεων των Κέντρων Υγείας σε ιατρικό προσωπικό, καθώς και τις ελλείψεις των Περιφερειακών Ιατρείων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Προς ικανοποίησή του Βουλευτή, ο Υπουργός κατέγραψε τα αιτήματα και διαβεβαίωσε ότι οι ελλείψεις των ιατρών βαίνουν σύντομα προς κάλυψη, ενώ υπογράμμισε ότι θα κατευθυνθούν σημαντικοί πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης για ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού.

Ο Βουλευτήςκαι οΥπουργός δεσμεύθηκαν για περαιτέρω εμβάθυνση της αποτελεσματικής συνεργασίας που ήδη έχουν, η οποία έχει στο επίκεντρο τον πολίτη και τον ασθενή, στοχεύοντας σε έμπρακτα αποτελέσματα και βελτίωση της ποιότητας των παροχών υγείας.