Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:05

Τάσος Μπαρτζώκας: Η ανάδειξη της Ημαθίας ως τουριστικού προορισμού στο επίκεντρο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ανάδειξη της Ημαθίας ως τουριστικού προορισμού, καθώς και τις προϋποθέσεις ενός καινοτόμου τουριστικού projectπου θα βάζει γερά την Ημαθία στο τουριστικό χάρτη και προϊόν της Ελλάδας συζήτησαν, αλλά και συμφώνησαν από κοινού, ο Τάσος Μπαρτζώκας με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Β. Κικίλια.

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό, ο Βουλευτής φώτισε όλες τις τουριστικές πλευρές της της Ημαθίας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα, στη γαστρονομική και οινική της παράδοση αλλά και τα συγκριτικάπλεονεκτήματατου πρωτογενούς τομέα.

Ζήτησε από τον Υπουργό την ενεργή στήριξη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα συμπαγές brandname, που φέρει την σφραγίδα της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης τουριστών, ιδιαίτερα σε επίπεδο χειμερινού τουρισμού, ο οποίος αποτελεί και το τωρινό αντικείμενο επεξεργασίας και αναμόρφωσης του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει στον Υπουργό τη διοργάνωση ημερίδας στην Ημαθία, παρουσία όλων των τοπικών φορέων που θα συνδράμουν στο εγχείρημα της τουριστικής προβολής και ανάδειξης της Ημαθίας. Μια πρόταση που έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τον Υπουργό και που θα δρομολογηθεί άμεσα, προβάλλοντας όλες τις χρηματοδοτικές και θεσμικές δυνατότητες και ευκαιρίες για να γίνει το όραμα πράξη.