Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 20:13

Επισκέψεις της Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ σε δομές κοινωνικής προστασίας στην Ημαθία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης των οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής για την ενίσχυση και στήριξη δομών κοινωνικής προστασίας η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας επισκέφθηκε, ενδεικτικά, το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας, το «Υφάδι» στη Νάουσα και «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια.

 Η συμβολική προσφορά αγαθών εκ μέρους μας είναι το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισηςτου τεράστιου έργου που επιτελείται σε αυτούς τους χώρους. Η κοινωνική προστασία αποτελεί πυλώνα της πολιτικής και ιδεολογικής αντίληψης μας, αλλά και παρακαταθήκη των κυβερνητικών επιλογών μας. Στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δομών που επισκεφθήκαμε δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, σε όλα τα επίπεδα, των δράσεων αυτών των φορέων ενώ ο Γραμματέας της Ν.Ε. δεσμεύτηκε ότι στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου μας Ν. Ανδρουλάκη στην Ημαθία θα υπάρξει επαφή και ενημέρωση, προκειμένου να αναδειχθούν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις δομές κοινωνικής προστασίας στο Νομό μας.

 

Με την ελπίδα η νέα χρονιά να είναι η απαρχή της μεγάλης προσπάθειας που χρειάζεται να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να κάνουμε την κοινωνία μας καλύτερη, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και πίστη στις δυνάμεις μας.