Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 15:20

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας παραβρέθηκε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας παρευρέθη  ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όπου και είχε τη χαρά και την τιμή να βραβεύσει άντρες της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας στις Καστανιές του Έβρου, που όρθωσαν με αποφασιστικότητα τείχος απέναντι στον υβριδικό πόλεμο του Ερντογάν ενάντια στην Ελλάδα μας, τον Μάρτιο του 2020.

Μία διμοιρία που εκείνο το κρίσιμο χρονικό διάστημα ο κ. Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε στο "σημείο μηδέν" των ελληνοτουρκικών συνόρων και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει δια ζώσης τόσο την εξαιρετική επιχειρησιακή της ετοιμότητα όσο και την απαράμιλλη αίσθηση του καθήκοντος που τη διέπνεε.   

Στον χαιρετισμό του στα μέλη της Ένωσης ο Βουλευτής Ημαθίας υπογράμμισε πως στα δύσκολα χρόνια που ζούμε, με την απαίτηση για κοινωνική ασφάλεια και γαλήνη να είναι πιο εμφανής από ποτέ, τα στελέχη και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, παρά τις μεγάλες καθημερινές δυσκολίες της αποστολής τους, συνεχίζουν πάντα να είναι σε ετοιμότητα, πιστοί στις αξίες και τις αρχές του τιμημένου Σώματος που υπηρετούν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, σε κάθε συνθήκη υπέρ του πολίτη, υπέρ της νομιμότητας και της τάξης.

Τόνισε δε πως θεωρεί πολύ σημαντικό ότι η Συνέλευση πραγματοποιείται σε ένα χρονικό διάστημα όπου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το οποίο όχι μόνο αποδεσμεύονται επιτέλους οι Έλληνες Αστυνομικοί από την επίδοση των δικογράφων και από τις διαδικασίες της βεβαίωσης του γνησίου της υπογραφής και της επικύρωσης φωτοαντιγράφων εγγράφων, γράφοντας έτσι τίτλους τέλους σε ένα χρόνιο πρόβλημα

αλλά και παρέχεται επιτέλους η δυνατότητα εισαγωγής, χωρίς πανελλαδικές εξετάσεις στις Σχολές Αστυφυλάκων, καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισαγομένων, σε υιοθετηθέντα από τη Βουλή των Ελλήνων τέκνα μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους.

 

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη