Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 11:07

Μεγαλειώδης η κεντρική ομιλία του Τάσου Μπαρτζώκα – Γέμισε ασφυκτικά τον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγαλειώδης ήταν η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή  Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Τάσου Μπαρτζώκα, το βράδυ της  Τρίτης στον Κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια που γέμισε ασφυκτικά.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, την παρέμβαση για τη μείωση της προκαταβολής φόρου, την επιδότηση ρεύματος στις επιχειρήσεις, την ίδρυση Κέντρου Ψυχικής Υγείας, την χρηματοδότηση για ανακατασκευή του αρδευτικού αγωγού, επισημαίνοντας ότι εξαρχής ο στόχος του ήταν η αυθεντική εκπροσώπηση των συμφερόντων, των συμπολιτών του και του τόπου του.

Μίλησε επίσης για τον μεγάλο του στόχο που είναι η Νέας Ακαδημία Σπουδών, στο πρότυπο της Σχολής Αριστοτέλη, με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο. Περιέγραψε μια νέα Ακαδημία, διασυνδεδεμένη με την εσωτερική και διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, η οποία εκτός από τον ανθρωπιστικό, πολιτιστικό και τουριστικό χαρακτήρα της, θα αποτελεί πηγή εισοδήματος για την τοπική κοινότητα. Αποστολή της θα είναι να εξελιχθεί σε ολοκληρωμένο διεπιστημονικό κόμβο, τοποθετώντας την Ημαθία στο επίκεντρο της πολιτιστικής ανάπτυξης και των Δρόμων του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Παρόντες πολλά επίσημα στελέχη της ΝΔ στην Ημαθία αλλά και πάρα πολλοί πολίτες από όλη την Ημαθία οι οποίοι στηρίζουν εδώ και χρόνια τον Τάσο Μπαρτζώκα.