Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 17:04

Νέα γραφεία για Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στις 5.30μμ εγκαινιάστηκε το νέο γραφείο της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας στην οδό Βενιζέλου 27 της Βέροιας . Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Μυλωνάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Γ. Κρικόπουλος , ο Διευθυντής Βορείου Ελλάδος κ. Χ. Ορφανίδης , η πρ. βουλευτής κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, στελέχη και πλήθος φίλων του ΛΑ.Ο.Σ.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε συνεστίαση στο κέντρο ΡΕΜΒΗ και στην κατάμεστη αίθουσα έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα ο Πρόεδρος κ. Καρατζαφέρης, όπου και ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος επισήμανε την πολιτική παρακμή που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τους λόγους που η Νέα Τάξη έθεσε τον ίδιο και το Κόμμα εκτός πολιτικής σκηνής.

Το Κόμμα έμεινε σταθερό στις αρχές Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια και από την Βέροια άρχισε η επανεκκίνηση για την ρήξη και ανατροπή, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στην βαλτωμένη πολιτική ανικανότητα .

Να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Καρατζαφέρη, τον κ. Μυλωνάκη, τους συνεργάτες μου, τους προέδρους των όμορων Νομών και τον κόσμο της Ημαθίας, που με αγάπη και ενθουσιασμό συνετέλεσαν και παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις.

ο πρόεδρος της Ν.Ε. Ημαθίας 

Σχετικά Άρθρα