Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 12:54

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σπίτι της Βεργίνας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 επισκέφθηκε το Σπίτι της Βεργίνας, στα πλαίσια περιοδείας του στην Ημαθία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη δεύτερη αυτή φορά, που ο κύριος Πρόεδρος επισκέφθηκε το Σπίτι μας, ζήτησε να ενημερωθεί κατ’ ιδίαν για τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στη ζωή και τη λειτουργία του την περασμένη διετία. Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Μητσοτάκη για τις προσπάθειες που έγιναν σε τομείς όπως η εμπέδωση συνθηκών οικογενειακής λειτουργίας στις δομές μας, η επιστημονική ενδυνάμωση του προσωπικού μέσω υποτροφιών (NationalChildAdvocacyCenter, inHuntsville, Alabama-USA) και ανταλλαγής στελεχών (CaritasKinderdorfIrschenbergMuenchen), η απόκτηση μεγαλύτερης οικονομικής ευχέρειας και προώθησης του εθελοντισμού (ίδρυση του FRONTστη Βεργίνα) κ.α. Ιδιαίτερη συζήτηση αναπτύχθηκε για την ανάγκη ολοκλήρωσης των υποδομών μας, προκειμένου ο Οργανισμός μας να επιδοθεί απερίσπαστα και αποτελεσματικά στο έργο του, θέμα για το οποίο ο κ. Πρόεδρος έδειξε έντονο και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Ακολούθησε επαφή του κ. Μητσοτάκη με τα παιδιά. Στο διάλογο που αναπτύχθηκε, ο κ. Πρόεδρος θυμήθηκε τα παλαιότερα από αυτά και γνωρίστηκε με τα νεότερα και τα χάρισε tablets. Τα παιδιά με τη σειρά τους ανταπέδωσαν δωρίζοντας ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από δραστηριότητές τους στα Σπίτια και εκτός αυτών και ένα χειροποίητο παραμύθι, που φτιάχτηκε στο εργαστήριο παραμυθιού του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας, με κείμενο των φροντιστριών και εικονογράφηση των παιδιών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Η Διοίκηση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί τον Πρόεδρο κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φιλόφρονα επίσκεψή του και για την ειλικρινή φιλία με την οποία τιμά τον Οργανισμό μας.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα