Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 20:29

Η κοπή βασιλόπιτας του PhysioTerra

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την κοπή βασιλόπιτας για το 2020 πραγματοποίησε το Κέντρο Φυσικοθεραπείας «Physio Terra» στη Νάουσα, το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία πελατών και φίλων.

Την βασιλόπιτα έκοψε η φυσικοθεραπεύτρια και ιδιοκτήτης Ειρήνη Θεοδωρίδου η οποία ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική χρονιά ενώ το φλουρί κέρδισε η ο  Δημήτρης Πέτρου που κέρδισε μισή ώρα μάλαξη.

 Στο σύντομο χαιρετισμός της η Ειρήνη Θεοδωρίδου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Άλλη μια χρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα δίπλα μου. Το 2020 σας εύχομαι να μην έχετε μόνο όνειρα, αλλά να είστε πραγματικά 'πεινασμένοι' για να γίνουν πραγματικότητα .Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Στους υπόλοιπους συναδέλφους εύχομαι να είναι πάντα γεμάτοι και πάνω από όλα να αντιμετωπίζουν τους ασθενείς ΠΡΩΤΑ ως ανθρώπους και μετά ως ασθενείς. Κλασικά εμείς φέτος θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για άλλη μια χρονιά.. Μείνετε συντονισμένοι...»

 

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στην Ειρήνη και στους συνεργάτες της μια δημιουργική χρονιά και να συνεχίσει να επενδύει με  μεράκι στην επιστήμη που τόσο αγαπάει.

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος

 

#physiotherapy #physioterra #physiotherapistlife #happynewyear #2020 #wishes #family #friends #hustle #bestfriends #staytuned #stayfocused #hungry #lifejob