Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 15:20

Φυσική λεμονάδα και 6 απίστευτες γεύσεις χυμών juice box που αλλού, στο Coffee box στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο σας Coffee box φροντίζει να αισθάνεστε και να είστε δροσεροί, φέρνοντας σας υπέροχες καλοκαιρινές γεύσεις που για μία ακόμη φορά κάνουν τη διαφορά.

Φυσική λεμονάδα λοιπόν με αγνά υλικά από το Coffee box, το νούμερο ένα καλοκαιρινό ρόφημα για όλους και όλες, καθώς οι ευεργετικές ιδιότητες του χυμού λεμονιού είναι γνωστές ενώ είναι πολύ καλό και για όσους αθλούνται ή θέλουν να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους.

Δεν τελειώσαμε όμως, το Coffee box σας προσκαλεί να γνωρίσετε και να απολαύσετε τις απίστευτες νέες γεύσεις σε φυσικούς χυμούς και milkshake  που συνδυάζονται με παγωτό ή γιαούρτι! Αυτές οι γεύσεις απλά... δεν υπάρχουν!

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

PINKY BLENDERS, περιέχει : μπανάνα, βύσσινο, νιφάδες βρώμης.

GINGER PURPLE, περιέχει: blueberry, μπανάνα, αρώνια, ginger

MIND BLOW, περιέχει  ροδάκινο, μάνγκο, κανέλα.

D.TOX , περιέχει  ανανά, μάνγκο, μήλο, μέντα.

RED RUM , περιέχει  φράουλα, κεράσι, chia

POP EYE, περιέχει σπανάκι, μπρόκολο, μήλο, μέντα.

 

Με βάση την ξεχωριστή ποιότητα και σιγουριά της HAUSBRANDT, ο Γιώργος Καραμπινέσης τόλμησε να επενδύσει σ ένα πανέμορφο, οικείο και ζεστό χώρο, στην Αλεξάνδρου Χωνού 6 στο κέντρο της Νάουσας.

Κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωριστού αυτού  μείγματος καφέ,  η μεσαία οξύτητα και σώμα με το αλάνθαστο άρωμα που απορρέει από τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας κόκκων της ποικιλίας Canal Grande.

Εκτός από τον  καφέ, φυσικά μπορείτε να απολαύσετε κρύα και ζεστά ροφήματα αλλά και χειροποίητα σάντουιτς διαφόρων γεύσεων, που θα ικανοποιήσουν όλους όσοι επιθυμούν ένα γρήγορο αλλά ποιοτικό πρωινό ή προσέχουν την διατροφή τους.

Το Coffee box διαθέτει delivery για να έχετε τον καφέ, το ρόφημα, το σάντουιτς  και το γλυκό  στο χώρο σας σε λίγα μόνο λεπτά. Η φιλοσοφία αυτής  της νέας πρότασης για τη Νάουσα, επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ενός μαγαζιού που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές του  καφέ HAUSSBRANDT και όλων των ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει.

To Coffee box διεύρυνε τους τρόπους παραγγελίας  καθώς όσοι το επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους μέσα από την πλατφόρμα του Viber στέλνοντας μήνυμα ή τηλεφωνώντας  στο 6948329002.

Παράλληλα οι παραγγελίες σας μπορούν να σταλθούν και στο messenger του Coffee box στο facebook  , ενώ πάντα ισχύει και το σταθερό τηλέφωνο του καταστήματος  23320 24446.