Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 00:44

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα «Μαμουτζής» στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Έπειτα από 57 συναπτά χρόνια παράδοσης στους ξηρούς καρπούς, το κατάστημα «Μαμουτζής» στη Νάουσα άνοιξε καινούριο κατάστημα φέρνοντας ακόμη περισσότερα προϊόντα για τον κόσμο που τόσα χρόνια τον εμπιστεύεται.

Σε έναν υπέροχο χώρο, τον οποίο επιμελήθηκε άριστα ο γνωστός και αγαπητός αρχιτέκτων της Νάουσας, ο Ηρακλής Λεφούσης, το νέο κατάστημα «Μαμουτζής», εκτός από ξηρούς καρπούς, μας φέρνει πλέον και προϊόντα όπως ροφήματα και γλυκά του κουταλιού, είδη ζαχαροπλαστικής, χειροποίητα ζυμαρικά, μπαχαρικά, τσάγια, αλλά και βιολογικά είδη, προϊόντα δίχως γλουτένη, κ.ά.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2015, ο κόσμος κυριολεκτικά κατέκλισε το κατάστημα. Η διεύθυνση του καταστήματος ετοίμασε τεράστιους μπουφέδες, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του.

Εκεί ήταν και το κατάστημα «Μπρούσκο» με τον Γιώργο Καραϊσάρογλου και τον Γόλη Σκουλαριώτη να έχει ετοιμάσει διάφορους μεζέδες fingerfood, που εξαφανίστηκαν!
Ωστόσο, το συντριβάνι σοκολάτας που έφερε το ζαχαροπλαστείο «Σούλα» και η υπεύθυνη Εύα Στάρκα πραγματικά, έκλεβε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.

 

Το νέο κατάστημα «Μαμουτζής» θα το βρείτε στην οδό Βενιζέλου 21 στη Νάουσα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2332028949 

 

(Ο ιδιοκτήτης Κώστας Μαμουτζής και ο αρχιτέκτων Ηρακλής Λεφούσης)

 

 

 

Σχετικά Άρθρα