Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 11:23

"Ταβερνείον 4 Εποχές": Πανέτοιμοι και για το χειμώνα με πολλές εκπλήξεις και ανανεωμένο μενού στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συγκινήσεις, ευχάριστες στιγμές και πολλά χαμόγελα με ευχές, σειρά έχει το φθινόπωρο κι ο χειμώνας στο Ταβενρνείον  «4 Εποχές» στο πανέμορφο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Ο Νίκος Γκότσης, ο Βασίλης Λαφάρας και οι συνεργάτες τους, ευχαριστούν  για την εμπιστοσύνη  των φίλων και πελατών του πασίγνωστου και καθιερωμένου πλέον «Ταβερνείου»  και συνεχίζουν με ίδια συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις σας

.

Το γεμάτο γεύσεις:  παντοπωλείο  των «4 Εποχών» βρίσκεται πλέον  στη χειμερινή του θέση με ανανεωμένο μενού ενώ και τα μαγειρευτά  είναι σε πλήρη διάταξη!

Και επειδή των  φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σύμφωνα με… απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες οι «4 Εποχές» ήδη έχουν προγραμματίσει και τα γιορτινά προγράμματα των Χριστουγέννων και της  Αποκριάς του 2016!

Προς το παρόν, πάρτε μόνο μια ιδέα από το ανανεωμένο χειμερινό μενού για να σας ανοίξει η όρεξη!

Σαλάτα  «4 Εποχές» με μαρούλι, ρόκα, ντομάτα, αγγουράκι, καλαμπόκι, κόκκινο λάχανο, καρότο, κουκουνάρι, παρμεζάνα.

Πιττάκια  με τηγανιτή μελιτζάνα και φέτα.

Τορτίγια φούρνου με μπούτι κοτόπουλου, πιπεριά Φλωρίνης και μανιτάρια.

Ριζότο χοίρου με κρέμα ντομάτας και παρμεζάνα.

Μανιτάρια στο τηγάνι με φρέσκα μυρωδικά και φέτα.

Βέβαια είναι περιττό να σας πούμε πως και φέτος οι «4 Εποχές» είναι… full του Ξινόμαυρο, με τις κάβες να είναι γεμάτες με νέες σοδειές κι ανανεωμένες γεύσεις! Καλά Κρασιά Ναούσης στις ''Τέσσερις Εποχές'' του χρόνου!

Ο πανέμορφος Άγιος Νικόλαος Νάουσας και οι «4 Εποχές» σας περιμένουν.

Σχετικά Άρθρα