Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 22:34

Χαμός από μικρούς και μεγάλους στην «Γιορτή των Ευχών» στη Νάουσα (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γέμισε από μικρούς και μεγάλους η Πλατεία Καρατάσου στην «Γιορτή των Ευχών» το απόγευμα του Σαββάτου, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τα Χριστούγεννα.

Το ChristmasSpiritήταν εκεί, μαζί με το άναμμα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Καρατάσου σε μια γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες και την ενεργό συμμετοχή των παιδιών σε μια γιορτή που στόχο είχε την καλλιέργεια του πνεύματος των Χριστουγέννων και του αισθήματος αγάπης και προσφοράς.

Παιδιά αλλά και ενήλικες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γιορτινά μπισκότα από τοπικά προϊόντα, προεξάρχοντος του μούστου, από τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια των ζαχαροπλαστών. Τα παιδιά διακόσμησαν τα μπισκότα τους, κεράστηκαν με νόστιμα κέικ, ενώ η φιλαρμονική σκόρπισε στην παγωμένη ατμόσφαιρα όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 

Δίπλα από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά επέλεξαν με ηλεκτρονικό τρόπο την χριστουγεννιάτικη ευχή που θα αποτελέσει και την ευχή του Δήμου Νάουσας για το 2016.

Τα παιδιά επέλεγαν την ευχή τους από μια ηλεκτρονική οθόνη αφής. Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο αντιδήμαρχος κ. Μάντσιος μαζί με την Ελένη Ζαφείρκου που διέπρεψε και ως παρουσιάστρια!

Η ευχή που ψήφισαν τα περισσότερα και θ' αποτελέσει ευχή του δήμου για το 2016 είναι ΥΓΕΙΑ!

Όλος ο χώρος της πλατείας είχε διακοσμηθεί, δίνοντας έντονο και γιορτινό χρώμα τόσο στην εκδήλωση όσο και στις εορταστικές μέρες που θα ακολουθήσουν.

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αποστόλου, ο αντιδήμαρχος κ. Δάγγας, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νάουσας κ. Καλπαξίδου, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έδωσε το έναυσμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που, όπως υποσχέθηκε κάθε χρόνο θα είναι και μεγαλύτερο!

Τα φώτα στην πλατεία έσβησαν, η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε, τα φώτα άναψαν και μικροί και μεγάλοι χειροκρότησαν το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο!

 

 

 

 

Και του χρόνου!

Σχετικά Άρθρα