Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 23:37

Με τη συμμετοχή της Π.Ε Ημαθίας το «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» από 10 έως 12 Ιουνίου στη Βέροια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

To μεγάλο αυτό Τουριστικό-Γαστρονομικό γεγονός, που τελείται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού με τη συμμετοχή της Π.Ε. Ημαθίας και την στήριξη του Δήμου Βέροιας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στον τόπο μας.

 

Από 10 έως και 12 Ιουνίου 2016 η καρδιά της Ελλάδας θα χτυπά στην περιοχή «Εβραίικα Μνήματα» της Βέροιας όπου μέσω του  Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» θα προβάλλονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα της Ημαθίας μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Παράλληλα θα αναδειχθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά, μέσα από καλλιτεχνικά και γαστρονομικά δρώμενα που θα παρουσιάσουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Ημαθίας.

 

 

Στο πλαίσιο του ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ πραγματοποιείται η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία και καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του Νομού, να συμμετάσχουν προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα προϊόντα τους.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των ελληνικών προϊόντων ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες τα τελευταία 5 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος  καλύπτει  1.300 τετραγωνικά μέτρα.

Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει το ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Ηγέτη της κατηγορίας αφού πετυχαίνει την ανάδειξη  με τον καλύτερο τρόπο των περιοχών που το φιλοξενούν ανά την Ελλάδα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2331350152 κα Τσεχελίδου, ή στο email    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

                                        Κώστας Καλαϊτζίδης

                                Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Σχετικά Άρθρα