Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 13:07

Το αδιαχώρητο στο καζάνι της "Αράπιτσας" (Φωτορεπορτάζ, video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αυτό δεν ξανάγινε! Περίπου 300 άτομα γλέντησαν μέχρι τελικής πτώσεως στο καζάνι του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Αράπιτσα" το βράδυ του Σαββάτου στο Οινοποιείο Διαμαντάκου.

Γλέντησαν με την ψυχή τους, χόρεψαν υπό τους ήχους της ορχήστρας του Βαγγέλη Ψαθά με τον Νίκος Μούτσελο στη γκάιντα και τη Λίλιαν Μούτσελου στο τραγούδι, ενώ τίμησαν  δεόντως τα ψητά και τις σαλάτες και ήπιαν ξινόμαυρο και τσίπουρο Νάουσας.

Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου Πόπη Δραγουμάνου, χαιρέτισε τους παρευρισκομένου και ιδιαίτερα τους φίλους του  Συλλόγου από τα Γιάννενα, από το Βόλο, το Σύλλογος Εν Αθήναις Ναουσαίων  που έδωσε βροντερό παρών στην εκδήλωσε με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βαινανίδη αλλά και άλλοι φίλοι του συλλόγου από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Παρόντες όμως και αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι του ευρύτερου δήμου Νάουσας, της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης. Ο Άρκτος, ο Πυρσός, οι Γενίτσαροι και Μπούλες, ο  Καρατάσος Στενημάχου, η Αγ. Παρασκευή Λευκαδίων, η Θρακική Εστία Βέροιας, και η Λητή Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και του χρόνου, να ξανανταμώσουμε!

 

 

Σχετικά Άρθρα