Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015 14:05

Γονατιστός για 28 λεπτά έκανε πρόταση γάμου ο Κλούνι στην Αμάλ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όταν κάποιος παίρνει την απόφαση να αρραβωνιαστεί, το πρώτο πράγμα που τον ρωτάνε είναι «Πώς κι έγινε!». 

Αν και πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Τζόρτζ Κλούνι έκανε πρόταση γάμου στην Αμάλ Αλαμουντίν, ο διάσημος ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τσάρλι Ρόουζ CBS, κλήθηκε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο έκανε την πρόταση γάμου. 

«Ήξερα από πολύ νωρίς ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Αμάλ», είπε. «Αλλά, ξέρετε, έχω να σας πω ότι όταν τη ρώτησα ... δεν είχαμε μιλήσει ποτέ πριν γι 'αυτό και της λέω "ίσως θα πρέπει να παντρευτούμε" και αφέθηκα κυριολεκτικά επάνω της».

Όπως περιέγραψε ο Κλούνι ένα βράδυ που ήταν στο σπίτι και πέρναγε την ώρα του ακούγοντας μουσική της είπε : «άκου, ξέρεις είμαι 52 -53 χρόνων, περιμένω γονατιστός περίπου 28 λεπτά για μία απάντηση και σε λίγο θα έχω πρόβλημα με το ισχίο μου».

Η πρόταση από ό,τι φάνηκε εξελίχθηκε θετικά και έναν χρόνο μετά έγινε ο τριήμερος βενετσιάνικος γάμος τους με πολλές στιγμές που θύμιζαν βασιλική τελετή. Όπως φαίνεται τα πράγματα εξακολουθούν να πηγαίνουν καλά για το ζευγάρι. «Έχω κάποιον που μπορώ να μιλήσω για τα πάντα και για τον οποίο νοιάζομαι περισσότερο στον κόσμο» είπε και πρόσθεσε: «αυτό είναι πολύ ωραίο».

 

www.tanea.gr