Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 18:29

Ελένη Μενεγάκη: Πώς περνάει με τη νεογέννητη κόρη της και πότε επιστρέφει στην εκπομπή;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Ελένη Μενεγάκη στις 30 Μαρτίου έφερε στον κόσμο τη μικρή πριγκίπισσα της, έκτοτε έχει αποτραβηχτεί για να είναι δίπλα στο νεογέννητο μωράκι της.
Η παρουσιάστρια αποφεύγει τις επισκέψεις για να της ευχηθούν και να δουν την κόρη της από κοντά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «You»,  καθώς είναι γνωστή η φοβία που έχει με τις ιώσεις.
«Επειδή είναι η εποχή που είναι σε έξαρση οι αρρώστιες θέλει να κρατήσει το μωρό της μακριά από τον πολύ κόσμο, γι’ αυτό και μιλάει τηλεφωνικά με όλους προκειμένου να τους ενημερώνει για τα δικά της νέα αλλά και για της μπέμπας», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.
Το νέο μέλος της οικογένειας έχει ξετρελάνει, τόσο την ίδια, όσο και τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο αλλά και τα τρία παιδιά της που βοηθούν τη μητέρα τους και αλλάζουν πάνες στο μωράκι.
Όπως κάθε γυναίκα λεχώνα έτσι και εκείνη, έχει διαρκώς την προσοχή της στραμμένη πάνω στο μωράκι, που έκλεισε μόλις 25 ημέρες ζωής.
Η παρουσιάστρια της φρόντισε να έχει έτοιμο ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο, της παρέχει ό,τι χρειάζεται και να την ταΐζει κάθε τρεις ώρες, όπως συνηθίζεται, φροντίζοντας να μην ξεφεύγει καθόλου από το καθημερινό της πρόγραμμα.
Ενώ, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει καθώς η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής της την Δευτέρα 4 Μαΐου.
 
Πηγή: faysbook.gr Μαρία Κοκολάκη
 

Σχετικά Άρθρα