Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 09:57

Τι μπορεί να κάνει ένα κουτάλι για το μακιγιάζ σας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

6 πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε με ένα κουτάλι.

1. Για τα πρησμένα μάτια

Via buzzfeed
 
Αργά το βράδυ βάλτε ένα κουτάλι στο ψυγείο και αφήστε το εκεί όλη τη νύχτα. Όταν ξυπνήσετε, πιέστε το παγωμένο κουτάλι στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι για περίπου 30 δεύτερα. Bye bye μαύροι κύκλοι.
 
2. Για το eyeliner

Via goodapple.com
 
Ένα κουτάλι είναι ό,τι χρειάζεστε για το τέλειο cat eye λουκ. Χρησιμοποιήστε τη λαβή για να τραβήξετε μία ίσια κάτω γραμμή και τo καμπύλο τμήμα του για μία ίσια πάνω γραμμή, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.  
 
3. Για να βάλετε σωστά τη μάσκαρα

Via minq
 
Κρατήστε το κουτάλι πάνω από τις βλεφαρίδες σας και απλώστε άφοβα τη μάσκαρα. Κάντε το ίδιο και για τις κάτω βλεφαρίδες. Τέλος στο ενοχλητικό μουτζούρωμα.
 
4.  Για το ρουζ

Via makeup.com
 
Πιέστε το κουτάλι ακριβώς πάνω στα μάγουλα, όπως στη φωτογραφία. Η περιοχή κάτω από το κουτάλι είναι η σωστή για να απλωθεί το ρουζ.
 
5. Για τα σπυράκια

Via bollywoodshaadis
 
Βρέξτε το κουτάλι με καυτό νερό για περίπου ένα λεπτό και πιέστε το κόντρα στο σπυράκι. Η θερμότητα βοηθά το πύων να βγει έξω και το σπυράκι να επουλωθεί πιο γρήγορα.
 
6. Για τα πετσάκια

Via allwomenstalk
 
Ρίξτε ζεστό νερό στα χέρια σας για 10-15 δεύτερα. Αφού στεγνώσουν, πιέστε πολύ ελαφρά την κορυφή του κουταλιού κόντρα στα πετσάκια. Μανικιούρ σε χρόνο dt.

Σχετικά Άρθρα