Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 19:01

Ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών - Αποκτήστε τα χείλη που ονειρεύεστε στο «Beauty & Spa»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ημιμόνιμο τατουάζ  χειλιών, δεν αποτελεί ακόμα μια μόδα, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι προτιμούν το μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη τους συγκριτικά με την πλαστική, το οποίο επιτυγχάνει ένα φυσικό τονισμένο σχήμα για γυναίκες που θέλουν μόνιμα να είναι περιποιημένες στην καθημερινότητά τους.

Τα χείλη μας ειδικά  που «τραβούν» την προσοχή ειδικά όταν μιλάμε, πρέπει να είναι σωστά τονισμένα και όμορφα. Με το τατουάζ χειλιών μπορούμε να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας ή να διορθώσουμε κάποιες τυχόν ατέλειες.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών απευθύνεται σε όσους δεν έχουν καλό σχήμα στα χείλη ή σε όσους απλά θέλουν να τα τονίσουν. Είναι η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση για να δώσετε σχήμα και όγκο στα χείλη. Επίσης, είναι ο μόνος τρόπος για αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων χειλιών, ενώ διορθώνει ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές και δίνει νεότητα στο πρόσωπο.

Το ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών έχει διάρκεια 1-3 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος, σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το ημιμόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) και κατά πόσο καλά θα το φροντίσει στη συνέχεια. Ο χειρότερος εχθρός για το μόνιμο μακιγιάζ είναι ο ήλιος καθώς αποχρωματίζει (ξεθωριάζει) το χρώμα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνεται χρήση αντηλιακής προστασίας, όπως σε όλα τα ημιμόνιμα μακιγιάζ.

Καλέστε στο Beauty & Spa της Έλσας Πετικοπούλου, για περισσότερες λεπτομέρειες. Το Beauty & Spa είναι ένας νέος χώρος σύγχρονος και ζεστός που βρίσκεται στην Νάουσα, στην οδό Παπαγιώργη 5.

Κλείστε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα 2332110319 και 6948042991.

Beauty and Spa

Παπαγιώργη 5 – Νάουσα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2332110319 και 6948042991.