Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 20:08

11 πράγματα που θέλουν οι άνδρες από σένα αλλά ποτέ δεν θα σου τα ζητήσουν

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Είναι αυτά ακριβώς που έχουμε όλοι μας ανάγκη, μόνο που οι άνδρες δεν πρόκειται ποτέ να τα ομολογήσουν.
 
 
1. Σεβασμό: Μοιάζει αυτονόητο αλλά δεν είναι: οι άνδρες πάνω απ' όλα θέλουν σεβασμό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνετε στις σκέψεις, τις ιδέες, τις πράξεις και τα συναισθήματά του αξία.
 
2. Θαυμασμό: Εντάξει, αυτό είναι κάπως γνωστό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς με πόσα κομπλιμέντα μεγαλώνουν οι μαμάδες τους γιους τους. Αυτό σημαίνει πως για να εκτιμήσει το δικό σας θαυμασμό πρέπει να του πείτε κάτι πολύ σπέσιαλ.
 
3. Συντροφικότητα: Σίγουρα χρειάζονται τις Κυριακές για να βλέπουν ποδόφαιρο με τους φίλους τους όμως τις άλλες ώρες, όταν π. χ. χαζεύει ταινίες στον καναπέ, σας θέλει δίπλα του.
 
4. Η εμφάνιση της γυναίκας του: Τους αρέσει όταν η γυναίκα της ζωής τους αφιερώνει χρόνο στην εμφάνισή της. Δεν χρειάζεται να είστε σούπερ - μόντελ για να τον κάνετε ευτυχισμένο. Μόνο η προσπάθειά σας να δείχνετε όσο καλύτερες γίνεται ικανοποιεί τον εγωισμό του.
 
5. Ο τόνος της φωνής σας: Οι άνδρες προσέχουν τον τόνο της φωνής των γυναικών (προσέξτε πως σχολιάζουν τις φίλες σας). Δεν γίνεται βέβαια να μιλάτε σαν τη Μέριλιν, αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε. Γενικά, να ξέρετε, ότι όλοι ανταποκρίνονται καλύτερα όταν τους μιλάτε με έναν ευγενικό τόνο στη φωνή.
 
6. Ενθάρρυνση: Τους αρέσει να τους δίνουμε κουράγιο. Θέλουν να ξέρουν ότι η γυναίκα που αγαπούν είναι τις κερκίδες και τους υποστηρίζει. Η πίστη σε αυτούς είναι σημαντική. Νομίζουν πως έτσι θα τα καταφέρουν καλύτερα. Και, λογικά, θα κάνουν κι εκείνοι το ίδιο για εσάς.
 
7. Ευγνωμοσύνη: Ένα απλό "σ' ευχαριστώ" συνοδευόμενο από ένα χαμόγελο μπορεί να σημαίνει πολλά για εκείνον. Δεν μπορεί κάτι θα έχει κάνει για εσάς (να πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο ή να οργανώσει ένα δείπνο) για το οποίο αξίζει να τον συγχαρείτε.
 
8. Αναγνώριση: Μερικές φορές οι άνδρες πρέπει να παίζουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους και κάνουν πολλά για τους φίλους και την οικογένειά τους. Αφιερώστε χρόνο για να αναφέρετε αυτά τα πράγματα στον άνδρα σας και να τον κάνετε να καταλάβει ότι τα εκτιμάτε.
 
9. Ανεξαρτησία: Οι άνδρες τη λατρεύουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να τους αφήνετε μόνους όλη την ώρα αλλά τους αρέσει να μπορούν να κάνουν αυτό που τους αρέσει χωρίς να παίρνουν άδεια ή να έχουν ενοχές.
 
10. Υποστήριξη: O Στιβ στο Sex and the City ήθελε την υποστήριξη της Μιράντα για να κερδίσει σε ένα διαγωνισμό με τρίποντα, έτσι κάθε άνδρας χρειάζεται την υποστήριξη της γυναίκας του.
 
11. Επιθυμία: Ο άνδρας έχει ανάγκη να τον φλερτάρετε, να τον επιθυμείτε να του δείχνετε ότι νιώθετε τυχερή που είστε μαζί του.
 
Πηγή: marieclaire.gr Ευφραιμίδη Μαρίλη

Σχετικά Άρθρα