Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 18:34

14 σημάδια πως έχεις... πολύ στιλ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το στιλ δεν είναι κάτι που προσδιορίζεται. Υπάρχουν, όμως, 14 σημάδια που δείχνουν ότι το έχεις...

 

1. Η μαμά σου μισεί τα ρούχα σου. Ειλικρινά, θα ήταν ανησυχητικό αν συνέβαινε το αντίθετο.

2. Αγοράζοντας ένα καλό ρούχο μπορείς να σκεφτείς στη στιγμή τουλάχιστον τρείς εναλλακτικούς  τρόπους  για να το φορέσεις. Διαφορετικά, δεν θα επένδυες στη συγκεκριμένη αγορά.

3. Ο φίλος σου, συχνά δηλώνει ότι αυτό που φοράς δεν του αρέσει και εσύ χαμογελάς ικανοποιημένη επειδή ξέρεις πως δεν είναι εφαρμοστό και μαύρο.

4. Μπορείς να περπατήσεις μέσα στο χειρότερο κατάστημα και να βρεις το ένα και μοναδικό πράγμα που αξίζει. Άλλωστε αυτό σημαίνει διορατική ματιά στυλ.

5. Γελάς στο πρόσωπο του dos και don'ts της μόδας. Δεν υφίσταται για σένα.

6. Δεν τηρείς κατά γράμμα κάθε τάση, επειδή ξέρεις ποιο είναι το στυλ σου και τι σε κολακεύει. Δεν υποκύπτεις σε περιττούς συνδυασμούς. Μερικές φορές αισθάνεσαι σαν τη μόνη γυναίκα που δεν έχει φορέσει ποτέ γκρί βερνίκι νυχιών.

7.Όταν κάνεις κάτι ξαφνικό και extreme όπως μια αλλαγή στα μαλλιά σου,τείνει να λειτουργεί για σένα πάντα με θετικό τρόπο. #NoRegrets . Πάντα είσαι έτοιμη να υποστηρίξεις την επιλογή σου.

8. Οι φίλοι σου σε φωνάζουν κάθε σεζόν για να τους ξεκαθαρίσεις  την ντουλάπα, επιλέγεις  τι θα κρατήσουν και τι όχι και δημιουργείς νέους συνδυασμούς σα να έχουν ψωνίσει κάτι καινούριο.

9. Οι άνθρωποι συνεχώς θέλουν να ξέρουν από που αγόρασες  αυτό που φοράς. Και σου αρέσει να εκπλήσσεις  με ένα εμπορικό σήμα, όπως H&M η Ζara, επειδή πάντα αναμένουν τα ρούχα σου να είναι πιο ακριβά από ό, τι είναι.

10. Όταν σου ζητούν  οι φίλοι σου  να τους διαλέξεις ρούχα για μια  περίσταση, πάντα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

11. Θα προτιμούσες τον πόνο από μια κακή μέρα στην εμφάνιση σου. Εδώ ερχόμαστε στα αθάνατα λόγια της CarrieBradshaw, "Αυτά τα παπούτσια μου διέλυσαν τα πόδια , αλλά εγώ τα αγαπώ".

12. Έχεις μια φωτογραφική μνήμη αποθανατίζοντας συνδυασμούς  που βλέπεις σε περιοδικά και στον δρόμο  και μπορείς με μεγάλη ευκολία να κλέψεις ιδέες αλλά όχι να αντιγράψεις .Όπως έλεγε  και ο Χατζιδάκις οι ιδιοφυείς κλέβουν  οι μέτριοι αντιγράφουν!

13. Οι φίλοι σου,σου στέλνουν φωτογραφίες από τα δοκιμαστήρια των μαγαζιών ,προκείμενου να πάρουν την γνώμη σου για την μελλοντική τους αγορά. Στη συνέχεια, περιμένουν  εκεί, με αγωνία για την απάντησή σου.

14. Παρακολουθείς  την μόδα και ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τι πουλάνε τα παγκόσμια site ,ακόμη και εκτός έδρας έχεις την ικανότητα να εντοπίζεις θησαυρούς σε καταστήματα άλλων χωρών.

 

Φωτογραφίες: Αssociated Press

Πηγή: www.bovary.gr

 

Σχετικά Άρθρα