Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 20:26

Διάσημοι Αρχιτέκτονες Σχεδιάζουν Απίστευτες Γυναικείες Γόβες που Μπορείτε να Εκτυπώσετε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέντε γνωστοί αρχιτέκτονες και σχεδιαστές μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τις πιο ιδιαίτερες γόβες που έχετε δει ποτέ - που μάλιστα σε λίγα χρόνια θα μπορείτε να τα εκτυπώσετε στο σπίτι σας.

Το εγχείρημα έγινε για το πρωτοποριακό brand United Nude και πρόκειται για παπούτσια τα οποία είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου σε 3D εκτυπωτή. Αυτά τα όχι και τόσο διακριτικά κόκκινα παπούτσια είναι ιδανικά για όσους από εσάς θέλετε να περάσετε απαρατήρητοι.

O ιδρυτής του brand United Nude, Rem D Koolhaas (ανιψιός του γνωστού αρχιτέκτονα Rem Koolhaas) προσέγγισε τους αρχιτέκτονες Zaha Hadid, Ben van Berkel και Fernando Romero, καθώς και τους σχεδιαστές μόδας Ross Lovegrove και Michael Young με σκοπό να δημιουργήσουν γυναικεία παπούτσια χρησιμοποιώντας μόνο 3D printing. 

Αν θελήσετε να φορέσετε κάτι τέτοιο καλό θα είναι να προσέξετε μην σκαλώσετε πουθενά και δεν μπορείτε να ελευθερωθείτε. Δείτε, επίσης, τις επώνυμες τσάντες που τρώγονται! «Θέλαμε να δημιουργήσουμε παπούτσια τα οποία δεν είναι για καθημερινή χρήση, αλλά είναι όμορφα σαν έργα τέχνης», είπε ο Koolhaas. Κάθε ένα από τα παπούτσια χρειάστηκε 24 ώρες για να εκτυπωθεί με τη χρήση 3D μηχανήματος.

Κάθε ζευγάρι δημιουργήθηκε με δυο υλικά: οι σόλες εκτυπώθηκαν σε σκληρό νάιλον ενώ το πάνω μέρος τους από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη η οποία είναι πιο μαλακή και ευέλικτη. Αυτά τα σούπερ άνετα peep toes είναι ιδανικά για βόλτα στην άμμο. Ο σχεδιαστής Van Berkel είπε σχετικά: «Είναι πολύ άνετα στο περπάτημα. Δημιουργήσαμε μια γερή κατασκευή στο εσωτερικό του παπουτσιού έτσι ώστε όποια τα φοράει και περπατάει με αυτά να νιώθει απόλυτη σταθερότητα».

 

Πηγή: spirossoulis.com

Σχετικά Άρθρα