Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 13:45

Χρόνια πολλά «Αμπέλι Έδεσμα»! (Φωτογραφίες και video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα δυο χρόνια ποιοτικής λειτουργίας του η ταβέρνα – εστιατόριο «Αμπέλι Έδεσμα» με live μουσική και το νέο μενού, το βράδυ του Σαββάτου στη Νάουσα.

Ο Χρήστος Λένος, η Ελένη Πασάι και ο Τάσος Αδαμόπουλος, μας ταξίδεψαν σε λαϊκά μονοπάτια με τις μελωδικές τους φωνές, συνοδεία εκλεκτών πιάτων και ποτών, σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Τα γενέθλια, ήρθαν την καλύτερη στιγμή και έδεσαν απόλυτα με το νέο μενού, που είναι απόρροια της συνεργασίας του Γιώργου Ζιακάκη με τον Σεφ Σωτήρη Μοσχοτά.

Βέβαια, μην ξεχνάτε πως και το μεσημέρι  στη Νάουσα, δίπλα από το πανέμορφο Δημοτικό Πάρκο, το εστιατόριο - ταβέρνα «Αμπέλι Έδεσμα»  είναι η καλύτερη σας επιλογή για ένα τσίπουρο συνοδεία εκλεκτών μεζέδων.

Ψητή σαρδέλα στα κάρβουνα , πεντανόστιμος τηγανητός μπακαλιάρος , αγγουροντομάτα, καλαμάρια τηγανητά,  μπάτσιος σαγανάκι, είναι μερικοί από τους τσιπουρομεζέδες που θα απολαύσετε σε πολύ καλές τιμές.

Ο Γιώργος Ζιακάκης και οι συνεργάτες του, θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο για όλα αυτά τα όμορφα και νόστιμα πιάτα. Θα σας καλωσορίσουν με τσίπουρο Νάουσας και έναν κατάλογο μεζέδων και κυρίως πιάτων, άψογα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη για τη μέγιστη απόλαυση του φαγητού και της παρέας.

 

 

Εστιατόριο – Ταβέρνα

 

"Αμπέλι – Έδεσμα"

 

Γιώργος Ζιακάκης

Σχετικά Άρθρα