Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 17:08

Ο χορός της Κολυμβητικής Ακαδημίας στην Πέστροφα (φωτογραφίες και video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένας μήνας περίπου μας χωρίζει μέχρι την ξέφρενη περίοδο της αποκριάς και στην ταβέρνα "Η Πέστροφα" τα γλέντια έχουν ήδη ξεκινήσει!

Η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας έκανε την αρχή με έναν χορό στο "ενδιάμεσο", δηλαδή μετά τις μέρες των Χριστουγέννων και πριν την αποκριά. Δεκάδες φίλοι της ακαδημίας, γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη γλυκιά φωνή της Άννας Χατζηκυριάκου και το μπουζούκι του Γιάννη Κετάνη. Εξαιρετικό φαγητό, ψητά της ώρας, φυσικά πέστροφα στα κάρβουνα αλλά και ο περίφημος μπακαλιάρος, είχαν για μια ακόμη βραδιά την τιμητική τους. Ωστόσο, τόσο πολύ και καλό φαγητό, θέλει και… χορό για να καούν οι θερμίδες! Γεγονός που δεν ήταν καθόλου δύσκολο, αφού οι θαμώνες της Πέστροφας, του έδωσαν και κατάλαβε, προετοιμάζοντάς μας από τώρα για το τι μας περιμένει σε έναν περίπου μήνα, από τις 3 Μαρτίου που είναι η Τσικνοπέμπτη…

Το πασίγνωστο στέκι των χιονοδρόμων, για περισσότερα από 70 χρόνια, προσφέρει πεντανόστιμο φαγητό σε εξαιρετικές τιμές. Κι αν δεν το ξέρετε, ευκαιρία να το γνωρίσετε. Και θα γίνει το στέκι σας! Στο ειδυλλιακό άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας!

Σχετικά Άρθρα