Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 10:06

Μια μαγευτική βραδιά στο «Νησί της Μαργαρίτας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μαγευτική βραδιά, υπο το φως των κεριών και της μουσικής ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής, στην Ταβέρνα – Ξενοδοχείο «Το Νησί της Μαργαρίτας» στο Άλσος του Αγίου Νικολάου δίπλα από το ποτάμι της Αράπιτσας.
Ο Τάσος Μπαμπάτσης και οι συνεργάτες του μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο νέο καλοκαιρινά εξωτερικά διαμορφωμένο χώρο συνοδεία καλού φαγητού, ανανεωμένης μουσικής, παγωμένων  ποτών  και δροσερών  παγωτών.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε  στη νέα αυτή πρόταση για το καλοκαίρι σ’ ένα υπέροχο χώρο, ένα ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα από το ποτάμι της Αράπιτσας, συνοδεία ποιοτικής έντεχνης μουσικής με τις ταλαντούχες Άννα Χατηζκυριάκου και Ιφιγένεια Μακρή στο τραγούδι και τον Σάββα – Κρίτων Παπαδόπουλο στο πιάνο.

Το ειδικό μενού γνωριμίας περιλάμβανε ως κύριο πιάτο, ψάρι πέστροφα, φιλέτο κοτόπουλο, μπιφτέκι, σουβλάκι, πανσέτα και στάμνα μοσχαράκι και επιδόρπιο φρούτα εποχής.

Σημειώνουμε πως τη βραδιά, τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας Παντελεήμων ενώ διακρίναμε μεταξύ άλλων και τους δημοτικούς συμβούλους Νάουσας Βασίλη Γώγο και Λάκη Λακηνάνο.

Το σίγουρο είναι πως το «Νησί της Μαργαρίτας» με το νέο του διαμορφωμένο καλοκαιρινό χώρο, είναι η πρόταση του καλοκαιριού για τους Ναουσαίους και όχι μόνο…
 

 
 

Σχετικά Άρθρα