Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 15:36

Συγκίνηση και βραβεύσεις στην επετειακή συνάντηση του Ζαφειράκη στην «Πέστροφα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Ασφυκτικά γέμισε η «Πέστροφα» με φίλους και αθλητές του ιστορικού σωματείου Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης. 

Στα περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου, αναφέρθηκε η πρόεδρος Δέσποινα Ράλλη και χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την περίοδο που διανύει ο Ζαφειράκης, καθώς οι κρατικές επιχορηγήσεις δεν υπάρχουν πια. Ταυτόχρονα, απηύθυνε  κάλεσμα στους νεότερους, ώστε να εισχωρήσουν σιγά σιγά στη διοίκηση και να αποχωρήσουν οι παλαιότεροι.

Ευχαρίστησε θερμά τους γονείς, τα ίδια τα παιδιά αλλά ακόμη περισσότερο τους χορηγούς που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες τους. Η βραδιά συνεχίστηκε με βραβεύσεις από τα 3 αθλητικά τμήματα. Το τμήμα του βόλεϊ τίμησε τον Βαγγέλη Αιμονιώτη, το τμήμα μπάσκετ τον Μάρκο Κατσιάνη ο οποίος βρίσκεται από το 1978 στον Ζαφειράκη και τόνισε την περηφάνια που νιώθει για τον Θανάση Πουρλίδα τον οποίο έβαλε στο μπάσκετ.

Το τμήμα του χάντμπωλ, τίμησε τον Στράτο Βαφέα, ο οποίος μάλιστα αιφνιδιάστηκε από τη βράβευσή του. Ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν στο έργο του, που από το 1978 μαζί με τον Δάνη Ξανθόπουλο και τον Νίκο Παγκαλίδη έβαλαν τις βάσεις για αυτό που είναι σήμερα ο Ζαφειράκης.

Ο έφορος του χάντμπωλ Νίκος Χαλάτσης, του ετοίμασε και μια έκπληξη, μια φανέλα στα χρώματα της ομάδας με το όνομά του.

Ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τον Γιάννη Κετάνη στο μπουζούκι, την Ευθυμία Καραγιαννοπούλου στη φωνή, την Ασημίνα Ματζίρη στα ντραμς και τον Στράτο Ρακιτζή στα πλήκτρα. Τη βραδιά, πλαισίωναν πλούσια εδέσματα με την ποιότητα και την αξιοπιστία της «Πέστροφας» και της οικογένειας Μπρούβαλη και πολύ κρασί. 

 

Σχετικά Άρθρα