Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 10:57

“Swingαραν ” μέχρι τελικής πτώσεως στις "4 Εποχές" στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το μουσικό καλοκαίρι στο Ταβερνείον «4 Έποχες» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας καθώς η Μαίρη Δούτση  andtheSwingers, δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα για τους θαμώνες και φίλους  του γνωστού εστιατορίου, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις καθώς το μικρόφωνο πήρε  η Ελένη Τσαλιγοπούλου η οποία τραγούδησε και αυτή δικές της επιτυχίες.

Αυτή η υπέροχη «ομάδα», διασκεύασε γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια όλων των ειδών και τα παρουσίασε  με latin, jazz και rock άποψη, δημιουργώνας  μια δική της μουσική πρόταση.

Φυσικά βοήθησε και ο ζεστός, φιλόξενος χώρος των «4 Εποχών» με τους πάντα ανοικτόμυαλους και εξωστρεφείς ιδιοκτήτες , το Βασίλη Λαφάρα και τον Νίκο Γκότση, οι οποίοι προσπαθούν  να δώσουν κάτι παραπάνω όσον αφορά την διασκέδαση και την εξυπηρέτηση  των πελατών και φίλων του Ταβερνείου.

Το πρόγραμμα ήταν πραγματικά απολαυστικό. Μάνος Χατζιδάκις («Πες μου μια λέξη», «Έλα πάρε μου τη λύπη»), Μανώλης Χιώτης («Θα μου βάλεις την κουλούρα», «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω»), ο Σταμάτης Κραουνάκης («Άδωνις») με τον Κώστα Λειβαδά («Τα παιδιά των δρόμων»)  αλλά και πολλούς  άλλους συνθέτες τους οποίους ερμήνευσε μοναδικά η Ναουσαία Μαίρη Δούτση, η οποία  με τη γεμάτη συναίσθημα φωνή της  και τον  «θεατρικό» τρόπο ερμηνεία της στη σκηνή μπορεί ν’ ανταποκριθεί το ίδιο καλά σε όλα τα είδη τραγουδιού. Από ρεμπέτικο, παραδοσιακό κι «έντεχνο», ως «σκληρό ροκ». 

Σχετικά Άρθρα