Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 13:19

Καλλιεργούσαν χασίς και συνελήφθησαν δυο νεαροί άντρες στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν περισσότερα από 750 γραμμάρια κάνναβης

Η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, οδήγησε στη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 25 και 36 ετών σε περιοχή της Ημαθίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και της κατοχής κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (19-10-2015) το μεσημέρι στη Νάουσα, εντοπίστηκε αρχικά ο 25χρονος όπου κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διαπιστώθηκε να αποκρύπτει 4 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 605 γραμμάρια φυτών κάνναβης προς αποξήρανση και 153,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, σε άλλη περιοχή της Νάουσας, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και ο 36χρονος στην κατοχή του οποίου αλλά και στην οικία του μεταξύ άλλων βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, τις κατασχεθείσες ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν στην οικία του 25χρονου, του τις είχε παραχωρήσει  ο 36χρονος, προκειμένου να τις αποξηράνει - αποκρύψει και προερχόταν από 2 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε (36χρονος) σε αγροτική περιοχή της Νάουσας.

 

Σχετικά Άρθρα