Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 23:30

Aπίστευτο τροχαίο στη Νάουσα: Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε… περιπολικό!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα απίστευτό τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου λίγο έξω από τη Νάουσα στην «στροφή του Δαλαμάρα».

Μεθυσμένος οδηγός από χωριό του διευρυμένου Δήμου Νάουσας, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με δυο άλλους φίλους τους τράκαρε, ευτυχώς όχι μετωπικά περιπολικό της αστυνομίας το οποίο μαζί με δεύτερο ανέβαιναν εκείνη την ώρα στη Νάουσα.

Ο μεθυσμένος οδηγός, ο οποίος είναι γύρω στα 40 (σύμφωνα με πληροφορίες μας το ποσοστό αλκοόλ σε milligram που βρέθηκε στο αίμα του ήταν τριπλάσιο από το όριο όπου η αστυνομία σε παίρνει αυτόφωρο), ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς το περιπολικό ουσιαστικά λειτούργησε ως «μπάρα» καθώς σε διαφορετική περίπτωση ίσως το αυτοκίνητο που επέβαινε αυτός και οι άλλοι δυο συνεπιβάτες του ίσως έπεφτε κάτω από τη γέφυρα.

Η κατάσταση του μεθυσμένου οδηγού ήταν τόσο άσχημη που για αρκετά λεπτά δεν συνειδητοποίησε πως είχε τρακάρει με περιπολικό της αστυνομία και μάλιστα έκανε και καυγά με τους αστυνομικούς!

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν υπήρξε αυτόφωρο διαδικασία και κατατέθηκε και μήνυση για επικίνδυνη οδήγηση και αλκοόλ πέρα του επιτρεπτού ορίου..

Σχετικά Άρθρα