Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 09:57

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο κέντρο της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απίστευτα πράγματα για την κοινωνία της Νόυσας εξελίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο τη πόλης. Τρείς θρασύστατοι  κουκουλοφόροι διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Νάουσας στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι τρεις κουκουλοφόροι έσπασαν την μπροστινή τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου στην οδό Χριστοδούλου Λαναρά αλλά για κακή τους τύχη, άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός. Το θράσος τους  ήταν τόσο μεγάλο που συνέχισαν να κλέβουν κοσμήματα και τιμαλφή ακόμη και όταν βγήκαν από τον πάνω όροφο του καταστήματος οι  ιδιοκτήτες, Μάλιστα, τους απείλησαν λέγοντας τους στην αρχή να μπουν μέσα στο σπίτι.

Τελικά, τράπηκαν σε φυγή και κάποια από τα κλοπιμαία τους έπεσαν στο δρόμο. Απίστευτες σκηνές στη Νάουσα, τη στιγμή μάλιστα που καταργείται το Τμήμα Ασφαλείας της πόλης. Ακόμη μια τρανταχτή απόδειξη πως δεν είναι δυνατόν η Νάουσα να μείνει δίχως Τμήμα Ασφαλείας τη στιγμή που η εγκληματικότητα δυστυχώς έχει αυξηθεί.

Αυτη τη στιγμή οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου αλλάζουν το σπασμένο τζάμι απ όπου οι διαρρήκτες προσπάθησαν να αφαιρέσουν κοσμήματα και τιμαλφή, ενώ αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα