Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 12:30

Εξιχνιάστηκε κλοπή από πολυκατάστημα στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 γυναικών και ενός ανήλικου και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Η λεία τους που περιλάμβανε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές εκτιμάται στις 4.000 ευρώ

 Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη

Η ανάλυση του τρόπου δράσηςκαι η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών τουΤμήματος Ασφάλειας Νάουσας, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα στην Ημαθία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 γυναικών ηλικίας 34, 36 και 47 ετών και ενός ανήλικου (όλοι τους ημεδαποί) και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι μεσημεριανές ώρες της 31-12-2016 προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν σε γνωστό πολυκατάστημα  στη Νάουσα και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κοινού διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές (τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές, μόνιτορ, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικά σκουπάκια, κ.α.).

Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο και διέφυγαν.

Τα κλοπιμαία, η αξία των οποίων σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχεται στις 4.000 ευρώ, βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω και αποδόθηκαν στον 51χρονο ιδιοκτήτη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθείστον κ. Εισαγγελέα ΠλημμελειοδικώνΒέροιας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

Σχετικά Άρθρα