Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 15:40

Κοπή Βασιλόπιτας για τον αθλητικό σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας για τον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών  «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» Νάουσας, στον Άγιο Νικόλαο (στο Robin Hood).

 Ο χώρος γέμισε στην κυριολεξία από φίλους ,αθλητές του συλλόγου κάθε ηλικίας αλλά και γονείς . Η εκδήλωση  έγινε σε πολύ ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα .

  Επίσημος  καλεσμένος ήταν  ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού  , παιδείας και νεολαίας κ. Στέλλιος .  Τυχεροί των φλουριών και των αντιστοιχών δώρων  που είχε ο σύλλογος ήταν οι :Κατερίνα Μπιλιούρη , Παναγιώτης Αμανατίδης,Γιώργος  Μπιλιούρης, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου , Κώστας Τέγος , Κατερίνα Τσαρνούχα ,  Θανάσης Μυτηληναίος ,  . Τα φλουριά για τους γονείς έτυχαν  οι οικογένεια του κ. Κώστα  Μπεντζάκη και  και του  κ. Αλέξανδρου Κατσούλη , όλοι παρέλαβαν και τα αντίστοιχα δώρα.

 Επίσης έγιναν  βραβεύσεις σε δύο αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτιβάθμια εκπαίδευση , τουςΓρηγόρη Σερδάρη και Χρήστο Λίτο.

   Ο προπονητής του συλλόγου κ. Γεώργιος Καισαρίδης , ο πρόεδρος κ. Σάκης Σερδάρης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Στέλιος Πετρακίδης και Παντελής Γεωργακόπουλος ευχαριστούν όλους όσους ήταν στη εκδήλωση ,γονείς, αθλητές ,φίλους και επισήμους. Εύχονται πάντα τυχεροί σε αυτούς που βρήκαν το φλουρί ,καλή και εποικοδομητική χρονιά στους αθλητές  και υγεία σε όλο τον κόσμο.