Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 19:55

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δίαθλου στο Φαλακρό: Γιαννακοβίτη και Τσιάρκα τα «χρυσά»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου (ΑΓΕΝ, Π-Κ), στο Χ.Κ. Φαλακρού 16-17/03/19.

 Η πολύ καλή οργάνωση των αγώνων από τον ΕΟΣ Δράμας, με τα στελέχη του που διαθέτουν ιδιαίτερη εμπειρία στο άθλημα, καθώς και η συνδρομή της ΕΟΧΑ με τους ομοσπονδιακούς προπονητές, βοήθησαν πολύ τους αθλητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, στο επίπονο και απαιτητικό αυτό αγώνισμα, που είναι συνδυασμός σκι αντοχής και σκοποβολής με όπλο που φέρουν οι αθλητές.
Οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις,  αφού κατάφεραν και κέρδισαν συνολικά 7 μετάλλια (3 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο).
Η Στελλίνα Γιαννακοβίτη κέρδισε το κύπελλο στο σπριντ νεανίδων και το χάλκινο μετάλλιο στο σπριντ γυναικών, πίσω από την Γωγώ Νιμπίτη που απέσπασε το αργυρό, στο ίδιο αγώνισμα.
Η Μάρα Τσιάρκα, ασυναγώνιστη, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στα δύο αγωνίσματα, στην κατηγορία των κορασίδων, ενώ ο Γιώργος Αναστασιάδης, αυτή τη φορά αρκέστηκε σε δύο αργυρά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα, χάνοντας στις λεπτομέρειες τα χρυσά, λόγω υστέρησης στις βολές, από άξιους αντιπάλους.
Τους αγώνες έκλεισαν οι μικροί αθλητές της κατηγορίας παμπαίδων και παγκορασίδων, που πήραν το «βάπτισμα του πυρός», συμμετέχοντας σε ένα ανεπίσημο τεστ απόκτησης δεξιοτήτων στο άθλημα.
Από τον ΕΟΣ Νάουσας συμμετείχαν η Κατερίνα Βάικου, η Γεωργία Τσιάρκα και η Λυδία Τσιάτσιου.

 

Από τον ΕΟΣ Νάουσας