Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 13:59

Στην γενική, εκλογική και απολογιστική, συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσας, παραβρέθηκε o Νικόλας Καρανικόλας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην γενική, εκλογική και απολογιστική, συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσας, παραβρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 15ης Ιουλίου, ο εκλεγμένος δήμαρχος Νάουσας, κ. Νικόλας Καρανικόλας, έχοντας στο πλευρό του τον εκλεγμένο δημοτικό του σύμβουλο, κ. Γιώργο Τριανταφύλλου.

Ευχαριστώντας τον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα και τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ο κ. Καρανικόλας τόνισε ότι, ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή οφείλει να είναι δίπλα στην προσπάθεια του ΦΑΣ Νάουσα και όλων των αθλητικών σωματείων του δήμου.

 «Η ιστορία της Νάουσας είναι συνυφασμένη με αυτή του ΦΑΣ Νάουσα. Μας ενδιαφέρει ο αθλητισμός, θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τις αθλητικές υποδομές του ΔΑΚ της Νάουσας, με την δημιουργία σκέπαστρου, βοηθητικού γηπέδου, την ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Είναι ένα μεγάλο έργο που θα βάλουμε μπροστά, βρίσκοντας το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο» είπε ο εκλεγμένος δήμαρχος, επισημαίνοντας στα παρευρισκόμενη μέλη του ΦΑΣ Νάουσα ότι, έχει κάνει συζητήσεις με τον κ. Μπέκα, από τον οποίο ζήτησε να παραμείνει στην διοίκηση της ομάδας για να γίνει πράξη το όραμα των φιλάθλων της, να την δουν στην κατηγορία που της αξίζει.

Απαντώντας σε τοποθέτηση μέλους του σωματείου ότι είναι ο πρώτος δήμαρχος που έρχεται σε συνέλευση της ομάδας, μετά από πολλά χρόνια, ο κ. Καρανικόλας είπε θα είναι συνεχώς στο πλευρό του ΦΑΣ Νάουσα, αλλά και όλων των αθλητικών σωματείων του δήμου.