Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 16:40

Ζαφειράκης – Ίκαροι Γιαννιτσών το Σάββατο στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αγωνιστική κύλησε για ρεπό για όλες τις ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΜ μιας και στο καλεντάρι  της, ήταν  η διοργάνωση του final4 εφήβων. Ο Πιερικός θα εκπροσωπήσει την ΕΚΑΣΚΕΜ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. 

Η ομάδα του Ν. Τούφα προπονήθηκε κανονικά χωρίς προβλήματα τραυματισμών και αντιμετώπισε δύο φορές την ομάδα των πολύ ανταγωνιστικών ''παλαιμάχων'.Το Σάββατο η ομάδα θα υποδεχτεί τους Ίκαρους Γιαννιτσών στις 20.00 στο ΔΑΚ Νάουσας, στο ντέρμπυ της αγωνιστικής. 

Στο πρωτάθλημα μίνι, η ομάδα των 2005 επικράτησε 40-49 μέσα στους Αετούς Κιλκίς και συνεχίζει την αήττητη πορεία. Μετράει 5/5 νίκες και είναι επικεφαλής του ομίλου.  Το Σάββατο υποδέχεται την Αριδαία για την 6η αγωνιστική,  στην 13.00 στο Δακ Νάουσας.

Την ήττα γνώρισε η δεύτερη ομάδα του Ζαφειράκη (2006-07) από την Σκύδρα στο Δακ Νάουσας για την τελευταία αγωνιστική του πρώτο γύρου. Ο αγώνας έληξε 51-61 με την ομάδα του Ηρ. Τούφα να παρουσιάζει δύο πρόσωπα. στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα βρισκόταν έως και 21π διαφορά και στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτο έφτασε στους 8π. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχαν τα ψυχικά αποθέματα για την ολική ανατροπή και έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα.Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο στις 11.00π.μ με την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας στο ΔΑΚ Νάουσας.