Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 17:43

Το TAEKWON-DO της Νάουσας έκοψε την πίτα του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-doΝάουσας έκοψε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου την πίτα του, ξεκινώντας με πανηγυρικό τρόπο την καινούργια χρονιά. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» παρουσία τουλάχιστον διακοσίων αθλητών, γονέων, μελών και φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κα Μπαλτατζίδου Θεοδώρα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας κος Μάντσιος Δημήτριος, η Υποδιευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Νάουσας κα Τσιχλακίδου Σοφία, ο εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας κος Χατζηϊωαννίδης Αλέξανδρος, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων της Νάουσας.

Η γιορτή ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με τις δράσεις του Συλλόγου κατά το τελευταίο τετράμηνο του 2019, από την στιγμή της επίσημης ένταξής του στο δυναμικό της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-doΕλλάδος. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, αναφέρθηκε στην πλούσια παρουσία του Συλλόγου τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κοινωνικό κομμάτι, ενώ παράλληλα παρουσίασε επίσημα τον παλιό φίλο και συναθλητή του Ίτσιο Χρήστο 6 DAN, με τον οποίο το Taekwon-doτης Νάουσας ενισχύεται από φέτος ακόμα περισσότερο σε προπονητικό επίπεδο.

Συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά τον θεσμό των βραβεύσεων για τους αθλητές που αριστεύουν ως μαθητές, ο Σύλλογος βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2018 - 2019 τους: Δούτση Νικόλαο (Β’ Γυμνασίου - Άριστα 18 & 8/14),Ζαφειρίου Κωνσταντίνο (Γ’ Γυμνασίου - Άριστα 18 & 7/14),Πετρά Δάφνη  (Γ’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 7/14), Τζιμουλίκο Κωνσταντίνο (Α’ Λυκείου - Άριστα 19 & 8/10), Φιλιππίδου Ελένη - Μαρία (Α’ Λυκείου - Άριστα 18 & 8/10) καιΧατζηϊωαννίδη Ξενοφών (Α’ Λυκείου - Άριστα 19 & 2/10).

Τυχερός του τμήματος kidsήταν ο Πεχλιβάνος Δημήτριος, του μικρού τμήματος η Ορδουλίδου Μαρία, του μεσαίου η Ζούκη Δανάη και του μεγάλου ο Πλουμπίδης Βασίλειος. Το νόμισμα της κεντρικής πίτας έπεσε στο κομμάτι του Χριστού.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν, για μια ακόμη χρονιά, η έμπρακτη στήριξη του Συσσιτίου Ναούσης«Τράπεζα Αγάπης» με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες του

Συλλόγου και παραδόθηκαν μετά το πέρας της εκδήλωσης στον υπεύθυνο κο Κολοβό Εμμανουήλ από αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Ζούκη Δημήτριο

 

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μετατρέποντας την για μια ακόμη χρονιά σε γιορτή του Αθλητισμού.

 

Για το Γραφείο Τύπου