Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 12:52

Με κέφι, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πήγασου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία – για έκτη συνεχή χρονιά - ο ετήσιος χορός των μελών και φίλων τουΠήγασου Ημαθίας,στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΄΄Λοζίτσι΄΄.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαλαρή μουσική, τα ποτήρια γέμισαν με κρασί, τα θαυμάσια εδέσματα σερβιρίστηκαν και το κέφι άρχισε!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθανάσιος Πασίδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Πρόδρομος Τριγώνης βράβευσαν τους αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2019 αλλά και τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών του Πήγασος AquaCenterγια την πρόοδό τους.

Το βραβείο του αθλητή Χαράλαμπου Πασίδη για τις επιδόσεις του σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και για την πρόσφατη επίδοση  που του έδωσε το όριο για την Προεθνική ομάδα στα 100μ. πεταλούδα, παρέλαβε ο προπονητής του κ. Στέλιος Αμπατζίδης, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρώτου στην Αθήνα.

Και φυσικά τέτοια βραδιά χωρίς χορό δε γίνεται!!! Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η πίστα πήρε «φωτιά» αφού μικροί και μεγάλοι λικνίστηκαν στους ρυθμούς ελληνικών και ξένων επιτυχιών. Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η παρέα των κυριών του τμήματος AquaAerobicη οποία μας έβαλε τα γυαλιά με τις χορευτικές της ικανότητες!