Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 19:57

Απονομή του κυπέλλου της ανόδου και βασιλόπιτα για το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε γιορτινό κλίμα, αλλά σε στενό κύκλο, με περιορισμένο αριθμό ατόμων, η πρόεδρος του Ζαφειράκη κ. Δέσποινα Ράλλη, έκανε την απονομή του κυπέλλου της περσινής ανόδου της ομάδας της πόλης μας στη μεγάλη κατηγορία της Α1. Η απονομή του κυπέλλου είχε προγραμματιστεί, από τη διοίκηση του συλλόγου, να γίνει υπό άλλες συνθήκες και με την παρουσία κόσμου, ωστόσο η υγειονομική κρίση που περνάμε δεν το επέτρεψε.

Το κύπελλο που απέστειλε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και αναμνηστικά μετάλλια παρέλαβαν αθλητές της περσινής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη, οι οποίοι συνεχίζουν να αγωνίζονται και φέτος με τη φανέλα του ομάδας.

 Λόγω της κατάστασης με την πανδημία, παρόντες ήταν μόνο όσοι συμμετέχουν στον εβδομαδιαίο έλεγχο rapidtest (για τον COVID19) που διενεργεί η ομάδα, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στην απονομή δεν παρέστη όλη η ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι, ενώ για τον ίδιο λόγο απουσίασε και ο πρώην έφορος του τμήματος χάντμπολ κ. Νίκος Χαλάτσης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόσφερε στο τμήμα και αποτέλεσε βασικό πυλώνα της πορείας της ομάδας, καθώς και πολλά μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ύστερα από την απονομή και τις ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, η πρόεδρος κ. Ράλλη, συνοδευόμενη και από άλλα μέλη της διοίκησης,  έκοψε τη βασιλόπιτα του τμήματος και έδωσε στους παίκτες από ένα συμβολικό δώρο.  Επίσης, στο λόγο της προς τους παίκτες, ευχαρίστησε τους προπονητές, τον έφορο κ. Νίκο Χαλάτση και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν για την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία, καθώς και τους υπευθύνους των τμημάτων χάντμπολ Θεολόγη Κασάπη, Δημήτρη Τέσσα και Ιωάννη Κρέξη. Επίσης  απέστειλε ευχαριστήριο στην ΓΓΑ για την οικονομική ενίσχυση που δόθηκε απευθείας στους συλλόγους, μια χρόνια επιθυμία της, την οποία εξέφραζε με κάθε ευκαιρία σε συνελεύσεις των ομοσπονδιών.

Ο τυχερός στη βασιλόπιτα που κέρδισε και το φλουρί ήταν ο Ναουσαίος αθλητής  Πέτρος Διδασκάλου και στην μεγάλη πίτα το ανδρικό τμήμα χάντμπολ.