Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 17:10

Ισόπαλο το ντέρμπι της Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα από τα χέρια του έχασε τη νίκη ο Ζαφειράκης!

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της Ημαθίας στη Handball Premier, μεταξύ του Ζαφειράκη Νάουσας και του Φιλίππου Βέροιας το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Νάουσας. Στη λήξη του αγώνα, το σκορ βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 23-23.

Από την αρχή του αγώνα και στο μεγαλύτερο μέρος του, ο γηπεδούχος Ζαφειράκης κρατούσε τα ηνία στο σκορ και πέρα από συγκεκριμένες περιπτώσεις που έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε πίσω, ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις. Αμυντικά παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, γεγονός που δυσκόλεψε τους φιλοξενούμενους επιθετικά.

Σε πολύ καλή μέρα για τον Ζαφειράκη, πέρα από την γενική καλή εικόνα όλων των αθλητών που κατέθεσαν και πάλι «ψυχή», ήταν ο ΝαουσαίοςΤσαγκεράς Νίκος που αποτέλεσε τον πυλώνα της καλής αμυντικής εικόνας της ομάδας, χωρίς να υστερεί και επιθετικά.

 Το αποτέλεσμα σίγουρα αφήνει πικρία και στις δύο ομάδες. Από τη μία πλευρά ο Ζαφειράκης, αποτελούμενος 100%  από Ναουσαίους αθλητές και χωρίς καμία προσθήκη ξένου άφησε τη νίκη να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια του στις λεπτομέρειες και από την άλλη πλευρά ο έμπειρος «Φίλιππος», ενισχυμένος μεταγραφικά δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη ως «φαβορί».

Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις  και ο Ζαφειράκης κατάφερε να πάρει τον 3ο συνεχόμενο πόντο του στο πρωτάθλημα.

 

            Η πρόεδρος κ. Ράλλη Δέσποινα και το ΔΣ του Ζαφειράκη, είχαν αφιερώσει  το παιχνίδι αυτό, στα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, θέλοντας να τιμήσουν έτσι την μεγάλη ιστορική επέτειο. Στα πλαίσια και της συνεργασίας του συλλόγου με την «Επιτροπή Μνήμης 1821-2021», αναρτήθηκε στο γήπεδο της Νάουσας  επετειακό «πανό», οι αθλητές του Ζαφειράκη, αγωνίστηκαν με επετειακή εμφάνιση που έφερε το λογότυπο του «1821.com.gr», ενώ παράλληλα μια επίσημη στολή του Ζαφειράκη, παραχωρήθηκε στην επιτροπή και θα φιλοξενείται σε μόνιμη μουσειακή έκθεση στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Αθλητισμός και 1821».

 

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 23-23

 

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 5-4, 6-6, 9-7, 11-10 (ημχ.), 12-11, 14-13, 17-16, 20-17, 21-21, 23-23

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης):Μπουμπουλέντρας, Πιτάνιος, Πινακούδης, Μαυροδουλάκης 4, Βλάχος 1, Τσαγκέρας 3, Τζουβάρας, Ρότζιος 1, Πίτος 2, Θεοδωρόπουλος 10, Διδασκάλου, Τσάτσας 2, Μπιλιούρης, Δάιος, Γαλίτης, Μπόλας.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τούτσης): Παπαγιάννης, Κακαφίκας, Καραγιοβάνης, Στανκίδης, Κωστακίδης 9, Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος 3, Τριανταφυλλίδης 3, Ρίζος, Μούγιτς 3, Σόφρανατς 2, Φιλόσογλου, Τσαμήτρος, Χουλδαβέρογλου. Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Νικολαϊδης, Κόκκινη: 55:33 Παπαδόπουλος(τρίαδίλεπτα), Δίλεπτα: 8-10, Πέναλτι: 5/5-3/4