Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 23:38

Ξεκινά τη Δευτέρα το 3ο Θερινό τουρνουά μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας - αναλυτικά οι όμιλοι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τη συμμετοχή 18 ομάδων και περισσότερους από 230 αθλητές ξεκινά την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 το 3ο Θερινό τουρνουά μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας, το οποίο διοργανώνεται από τον Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης σε συνεργασία με το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου.

Στην κλήρωση που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου, ο Δημήτρης Τζέκος ως εκπρόσωπος του Ζαφειράκη, εξήγησε τις αλλαγές που έγιναν φέτος στα διαδικαστικά της οργάνωσης.

Δημιουργήθηκαν 3 όμιλοι των 6 ομάδων ο καθένας. Θα διεξάγονται 3 αγώνες την ημέρα στις 18:00, στις 19:30 και στις 21:00 καθώς οι ιδιοκτήτες του αναψυκτηρίου φρόντισαν και τοποθέτησαν προβολείς ούτως ώστε να πραγματοποιούνται βραδινά παιχνίδια.  

Στην επόμενη φάση των ομίλων θα περάσουν οι 2 πρώτες ομάδες των ομίλων και οι 2 καλύτερες ομάδες της τρίτης θέσης κάθε ομίλου. Οι δύο καλύτερες με την τρίτη θέση θα προκύψουν αρχικά με την καλύτερη βαθμολογία ως πρώτο κριτήριο, ως δεύτερο κριτήριο θα είναι η διαφορά πόντων άμυνας και επίθεσης, τρίτο κριτήριο η καλύτερη επίθεση και αν φτάσει σε τέταρτο κριτήριο, θα διεξαχθεί κλήρωση.

Στη δεύτερη φάση που θα περάσουν οι 8 καλύτερες ομάδες, θα διεξαχθεί εκ νέου κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 2 όμιλοι των 4 ομάδων.

Φέτος στο τουρνουά θα υπάρξει και μικρός τελικός για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Αύριο το πρωί, θα ανακοινωθεί αναλυτικά και ολόκληρο το πρόγραμμα διεξαγωγής του τουρνουά.

Η naousanews.grθα βρίσκεται και φέτος στον Άγιο Νικόλαο και θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών αναλυτικά με φωτορεπορτάζ και video.

Σχετικά Άρθρα