Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 19:33

Ήττα για τον Ζαφειράκη από την Πυλαία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με διαφορά και πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη ηττήθηκε από την ομάδα της Πυλαίας Θεσσαλονίκης με σκορ 30-18, συνεχίζοντας να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα χάντμπολ της χώρας.

            Ο αγώνα προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση την περασμένη εβδομάδα από την ΕΡΤ3, ενώ σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως στην Θεσσαλονίκη μετέβησαν και πολλοί συμπολίτες μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν τον Ζαφειράκη.

            Από την αρχή του αγώνα, φάνηκε πως η ομάδα της πόλης μας δεν ήταν αγωνιστικά έτοιμη και παρουσίασε πολύ προβληματική εικόνα, σε αντιπαραβολή με το περασμένο παιχνίδι και τη νίκη της επί του Φιλίππου Βέροιας.

            Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο οι Ναουσαίοι αθλητές δεν μπόρεσαν να βρουνε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον αγώνα και παράλληλα δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την απουσία των δύο βασικών παικτών του   συλλόγου οι οποίοι απουσίαζαν για λόγους υγείας (Θεοδωρόπουλος, Μαυροδουλάκης).

Στο παιχνίδι, εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ζαφειράκη ο ΆλεξΡαντίσεβιτς από το Μαυροβούνιο, σημειώνοντας 4 τέρματα και πραγματοποιώντας ιδιαίτερα ικανοποιητική εμφάνιση.

            Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα της πόλης μας αντιμετωπίζει εντός έδρας στις 4.00 μ.μ., την ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας. Το παιχνίδι είναι υψηλής σημασίας βαθμολογικά για την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία.

Όλοι το Σάββατο κλειστό της πόλης μας για να στηρίξουμε την ομάδα και τους παίκτες του Ζαφειράκη!

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 5-2, 9-3, 12-7, 14-8, 14-9 (ημχ), 16-10, 19-11, 23-14, 25-15, 27-17, 30-18.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης 2, Αντωνιάδης 1, Μέτσης 1, Ελευθεριάδης 10, Παπαδόπουλος, Γιαννακίδης, Κουκμίσης, Τριανταφυλλίδης 1, Σαμαράς, Μπάτζιος 2, Αλεξανδρίδης 5, Παπαγεωργίου 7, Αλατσατιανός 1, Γιαννακόπουλος, Λασκαρούδης.

Ζαφειράκης Νάουσας(Δεληγιάννης): Σεραφείμ, Κανιζάι 6, Πίτος 1, Δασκαλόπουλος, Πινακούδης, Τσάτσας 2, Τζουβάρας, Μπουμπουλέντρας, Κρέξης, Δάιος, Μπόλας 2, Ραντίσεβιτς 4, Διδασκάλου 2, Ρότζιος, Τσαγκερας 1.

Διαιτητές: Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 5/6 – 3/4

Ο Ραντίσεβιτς επέστρεψε στον Ζαφειράκη!

 

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Μαυροβούνιου αθλητή ΑleksaRadicevic προχώρησε η ομάδα χάντμπολτου Ζαφειράκη Νάουσας, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook. Hομάδα καλωσόρισε το Alexο οποίος ήρθε στη Νάουσα και στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Γάλλου τερματοφύλακά RonanLePeillet.

Ο Alex έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Μαυροβουνίου , πέρυσι αγωνίστηκε για ένα διάστημα με τη φανέλα του Ζαφειράκη και αποχώρησε λόγω της πανδημίας και φέτος υπήρξε μέλος της γνωστής Πορτογαλικής ομάδας Belenenses από την οποία αποχώρησε λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων με τη βίζα του.

Καλή του επιτυχία και παραμονή στην πόλη μας!

Μεγάλη νίκη για της νεάνιδες!

 

Σημαντική νίκη πέτυχε το ηλικιακό τμήμα των Νεανίδων, εκτός έδρας, επικρατώντας της ομάδας "Αμφικτύονες" Λαμίας με σκορ 22-28.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλήτριες: Αλαιτση Άννα, Καιμακαμη Δήμητρα, Κυριακιδου Ελένη , ΝτερβισηΜορφω, Κώστα Εύα, Τζιατζιου Κατερίνα, ΜαργιοκαιΛεονόρα και Αχμέτι Έλενα, συνοδευόμενες από τους, προπονητές του Ζαφειράκη, Παπουτσή Φώτη και Ρότζιο Πέτρο.