Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 10:43

Έπεσε η αυλαία για τον Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail διά... ποδός οικ . Φραγγοπούλου !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο όμορφο Λιτόχωρο και στην διοργάνωση του 15ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή η Φραγγοπούλου Νικολέτα και η κόρη της Φραγγοπούλου Σμαρώ εκπροσωπώντας τον Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail στον μικρό αγώνα της διοργάνωσης ο οποίος διεξήχθη για 6η χρονιά με την ονομασία " Ολύμπια μονοπάτια - Viola striis notata " αφιερωμένος στο συγκεκριμένο φυτό.

Σε μια διαδρομή 11 χλμ με ήπιες κλίσεις η οποία είχε ποικιλομορφία στο τερέν καθώς οι αθλητές περνούσαν από μονοπάτι , δασικό αλλά και άσφαλτο πριν καταλήξουν στο θεατράκι του χωριού οι  δυο αθλήτριες έφτασαν με επιτυχία στον τερματισμό  με πρώτη την Φραγγοπούλου Σμαρώ καταλαμβάνοντας την 19η θέση γυναικών αλλά και την 111η στο σύνολο των αθλητών με χρόνο 01:26':02" και λίγο αργότερα ολοκλήρωσε τον δικό της αγώνα και η Φραγγοπούλου Νικολέτα με χρόνο 01:55':27" καταλαμβάνοντας την 56η θέση στις γυναίκες και την 204η γενικής σε σύνολο 222 αθλητών.

Αυτή ήταν η τελευταία αθλητική εμφάνιση από τα  μέλη του Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail ο οποίος ρίχνει την αυλαία κι  αποχαιρετά το 2021 έπειτα από πολλές εξορμήσεις σε διάφορα βουνά της χώρας μας με εξαιρετικές επιδόσεις , δυνατές συγκινήσεις κι όμορφες εκδρομές.

 

Ευχόμαστε καλή αποκατάσταση στις αθλήτριες που αγωνίστηκαν και καλές γιορτές σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου .