Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 17:49

Χάντμπολ Ζαφειράκης Νάουσας: Μεγάλο διπλό του Ζαφειράκη στην Αθήνα - Ήττα για τις γυναίκες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και τους δύο βαθμούς που ήθελε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη γύρισε στη Νάουσα μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε να αγωνίζεται για τα playoutτου πρωταθλήματος της HandballPremierτα οποία και θα κρίνουν την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του αθλήματος. Όπως έδειξαν μέσα στο γήπεδο οι αθλητές μας, η παραμονή της ομάδας δεν είναι απλώς ένα όνειρο, άλλα ένας στόχος για την επίτευξη του οποίου έκαναν το πρώτο βήμα.

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, και μέσα από τη σελίδα της ομάδας στο facebookμέσω livestreaming, είδαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κατά το οποίο η γηπεδούχος ομάδα του Άρη Νίκαιας προηγούνταν σε όλο το πρώτο μισό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας. Οι δύο ομάδες έφυγαν στα αποδυτήρια του γηπέδου «Μάνος Λοΐζος»  με την ελάχιστη διαφορά 14-13 και τον γηπεδούχο Άρη μόλις ένα γκολ μπροστά στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, έπειτα από τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού κ. Δεληγιάννη ο οποίος φαίνεται πως διάβασε καλά το παιχνίδι, οι παίκτες του Ζαφειράκη παρουσίασαν μια πολύ μαχητική εικόνα και γρήγορα βγήκαν μπροστά στο σκορ, χτίζοντας μάλιστα και μια σχετική διαφορά την οποία διατήρησαν μέχρι και του τέλος του αγώνα που έληξε 24-30.

Αξίζει να αναφερθεί, πως τα 15 (!) από τα 30 γκολ της ομάδας μας τα σημείωσε ο Ναουσαίος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της κορυφαίας κατηγορίας χάντμπολ της χώρας μας μέχρι σήμερα. Ο Θεοδωρόπουλος, όπως και όλοι βέβαια οι Ναουσαίοιχαντμπολίστες,  κοσμεί με την παρουσία του την ανδρική ομάδα της πόλης μας και δίκαια καμαρώνουν οι άνθρωποι του Ζαφειράκη, καθώς το όνομα του συλλόγου «φιγουράρει» στην κορυφή των αθλητών με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα μας αγωνίζεται εντός έδρας στις 6 μ.μ. όπου υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα από το Μαρούσι της Αθήνας.

 

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 6-3, 8-6, 12-8, 13-12 (ημίχρονο), 14-13, 17-16, 19-19, 20-24, 22-26, 24-30

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσουκαλάς, Κανιζάι 1, Τζουβάρας, Μαυροδουλάκης, Τσαγκεράς 2, Θεοδωρόπουλος 15, Ρότζιος 4, Μπόλας, Πινακούδης, Αθανασίου, Πίτος, Γαλίτης, Ραντίσεβιτς 5, Μπουμπουλέντρας, Τσάτσας 3, Δασκαλόπουλος

Διαιτητές: Κινατζίδης-Φωτακίδης, Δίλεπτα: 7-9 (Αποβολή: Ρότζιος, 59:29, τρίτη δίλεπτη), Πέναλτι: 2/3-4/4 

Ήττα για τις γυναίκες του χάντμπολ.

 

Ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας από τον Φίλιππο Βέροιας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών  με σκορ 17-22.

Παρά την καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι αθλήτριες της πολης μας, αυτή δεν στάθηκε ικανή για να πάρουν βαθμούς από τον αγώνα με τις γυναίκες του Φιλίππου.

Η ομάδα των Φώτη Παπουτσή και Πέτρου Ρότζιουήταν συνέχεια πολύ κοντά στο σκορ, όμως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να βγει μπροστά και διεκδικήσει τη νίκη.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μ.μ. η ομάδα των γυναικών του Ζαφειράκη υποδέχεται στο κλειστό της Νάουσας τις «Ελπίδες» Αμυνταίου.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 2-4, 4-5, 4-6, 5-9, 8-12 (ημίχρονο), 9-12, 9-14, 11-15, 12-16, 14-19, 17-22

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κώστα 5, Καϊμακάμη, Ντερβίσι 2, Κυριακίδου 10, Μαργκιοκάι 1, Αχμέτ 1, Αλαΐτση 1, Μισιρλή, Ψαρρά, Παπαφώτη, Τζιάτζιου

Διαιτητές: Λινάρδος-Νικολαΐδης, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 1/4-1/3