Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 11:40

Βαλκανικό Πρωτάθλημα MTB Νάουσα 2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ανοίγει σήμερα (Παρασκευή 03/06/2015) η αυλαία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ορεινής ποδηλασίας (MTB - Cross Country) Νάουσα 2015, με την συνέντευξη τύπου που θα γίνει στο Δημαρχείο της πόλης στις 13:00.

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Θανάσης Τερζής, ο Αντιπρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης και Ταμίας της Ε.Ο.Π. κ. Παναγιώτης Πριστούρης, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜΑΘOλυμπιονίκης Κλεάνθης Μπάργκας και ο διευθυντής της διοργάνωσης κ. Λευτέρης Ακριτίδης, ενώ το παρών θα δώσει και ο ΠαγκόσμιοςΠρωταθλητής μας Περικλής Ηλίας.

Στην διοργάνωση και τους παράλληλους αγώνες θα μετάσχουν περισσότεροι από 140 αθλητές και αθλήτριες, εκ των οποίων οι 95 θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Οι δεκα Βαλκανικές χώρες που θα πάρουν μέρος είναι: Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, FUROM, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Μαυροβούνιο και Κόσσοβο.

Να αναφερθεί ότι οι αποστολές αναμένονται στην Νάουσα την Παρασκευή ενώ η παρουσίαση των ομάδων θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης το Σάββατο (04/06) στις 19:30 και θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες από τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη

Το τεχνικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί, μετά από την παρουσίαση των ομάδων, στον ίδιο χώρο.

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής έχει ως εξής:

09:45 Παίδες

11:00 Έφηβοι

12:15 Elite

14:00 Masters.

Οι απονομές των επάθλων θα γίνει στον χώρο του τερματισμού περίπου στις 15:00.

Σχετικά Άρθρα