Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 10:35

Πανέτοιμη η Νάουσα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πανέτοιμοι για τη διοργάνωση ενός εξαιρετικού βαλκανικού και διεθνή αγώνα δήλωσαν ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάσης Τερζής στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.

Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κ. Μακεδονίας Κλεάνθη Μπάρκα, παλιού ολυμπιονίκη, και των διεθνών αθλητών με παγκόσμιες διακρίσεις Περικλή Ηλία και Δημήτρη Αντωνιάδη, οι κ.κ. Κουτσογιάννης και Τερζής συμφώνησαν ότι από την επομένη του βαλκανικού και διεθνή αγώνα ξεκινά η προσπάθεια για τη θεσμοθέτηση ενός μεγάλου διεθνούς γεγονότος στη Νάουσα τη νέα χρονιά, συνδεδεμένου με τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας, στη βάση ότι η Νάουσα πληροί όλες τις προδιαγραφές για την επιτυχία διοργανώσεων αθλητικού τουρισμού, φυσικό κάλλος, υποδομές, προϋποθέσεις και εμπειρία.

Αναφερόμενος στον βαλκανικό και διεθνή αγώνα ο Δήμαρχος σημείωσε ότι πρόκειται για μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση με 170 αθλητές διεθνούς βεληνεκούς, με τον Δήμο να παρέχει εξαρχής στήριξη, υποδομές και φιλοξενία, στοχεύοντας η τοπική κοινωνία να αποτελέσει κομμάτι των αγώνων και ο Δήμος να γίνει μόνιμος χώρος φιλοξενίας ποδηλατικών και αθλητικών αγώνων.

Στο οικείο περιβάλλον που συνάντησε στη Νάουσα από την πρώτη στιγμή, αλλά και στην άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Στέλιο Δάγγα και Δημήτρη Μάντσιο, εστίασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, δεσμευόμενος για συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

Για πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, δραστήριους ανθρώπους στη Διοίκηση που έλυναν εν τη γενέσει τους όλα τα ζητήματα, αλλά και ένα βουνό σωστό παράδεισο, μακράν ομορφότερο και πλουσιότερο σε διαδρομές από κάθε άλλο, μίλησε ο τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων Λευτέρης Ακριτίδης.

Εντυπωσιασμένοι από την τοποθεσία των αγώνων και χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους σε βαλκανικό αγώνα που γίνει στην πατρίδα τους δήλωσαν οι δύο διεθνείς αθλητές Περικλής Ηλίας και Δημήτρης Αντωνιάδης, υποσχόμενοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη.

Θερμές ευχαριστίες εκφράσανε όλοι οι ομιλητές για την άψογη συνεργασία τους και με τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της περιοχής.

 

Σχετικά Άρθρα